Stichting Cultuureducatie: Materiaalbeheerder en Productiemedewerker

Stichting Cultuureducatie in Dordrecht zoekt een Materiaalbeheerder en Productiemedewerker voor 19 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 12-06-2022Stichting Cultuureducatie is een middelgrote publieke, culturele onderneming in Zuid-Holland-Zuid. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Dordrecht in het Energiehuis. De stichting richt zich op cultuureducatie in het onderwijs en de vrije tijd in de gemeenten Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht en in de overige Drechtsteden. Dit doen wij in de Vrije Tijd (ToBe cultuurcentrum, Muziekschool Ridderkerk en Popcentrale) en in het Onderwijs (Servicebureau Onderwijs&Cultuur).

Voor ons label Popcentrale zoek we per 1 juli aanstaande een

Materiaalbeheerder & Productiemedewerker

19 uur per week

Popcentrale, hét muzikantencentrum van Dordrecht en omstreken, is per 1 juli 2022 op zoek naar een productiemedewerker en materiaalbeheerder voor 19 uur in de week.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de praktische, logistieke en technische uitvoering van ons programma, dat bestaat uit onder andere concerten, festivals en educatieve evenementen. Als spin in het web schakel jij met onze programmeur, onze marketingmedewerker, artiesten, en de beheerders en vrijwilligers op de werkvloer. Jouw taak is het om te zorgen dat iedereen de juiste informatie en materialen heeft en dat de werkprocessen voor iedereen duidelijk en werkbaar zijn. Daarnaast ontferm je je over de backline, geluid- en lichtinstallaties in onze oefenruimtes en concertzaal, zodat alle materialen tiptop in orde zijn.

De werkplek
Popcentrale, gevestigd in de kelder van het Energiehuis in Dordrecht, is hét muzikantencentrum van Dordrecht en omstreken. Ons primaire doel is het ondersteunen van lokaal muzikaal talent. Popcentrale is een dynamische en energieke werkplek, waar een informele omgang en passie voor muziek centraal staan. Als productiemedewerker en materiaalbeheerder werk je deels op kantoor, deels in het onderhoud van materiaal en deels in het uitvoeren van onze evenementen in onze concertzaal of met je laarzen in de blubber op een festival.

De vraag
In onze ogen heeft een goede productiemedewerker & materiaalbeheerder:

  • Liefde voor muziek, muzikant zijn is een pre
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
  • Een uitgebreide technische kennis van backline, PA-installatie, licht en projecties
  • Oog voor detail, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen
  • Creatief en flexibel; in staat om zelfstandig en probleemoplossend te werk te gaan
  • Stressbestendig; in staat om onder druk te presteren
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit

De prijs
Wat krijg je er voor terug?

  • Een dienstverband bij Stichting Cultuureducatie met een beloning conform cao Kunsteducatie.
  • Een inspirerende werkomgeving
  • Een groot netwerk binnen het lokale en landelijke popcircuit

Ben jij wie wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk een cv + motivatiebrief naar pz@sce.nu.

Vragen over deze functie? Neem contact op met Geert Teekens: geert@popcentrale.nl / 088-888 5350.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.