Spant!: Hoofd Technische Dienst

Spant! in Bussum zoekt een Hoofd Technische Dienst voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenSpant! bestaat uit; event- en theaterlocatie ‘Spant!’ , eventlocatie ‘Fier Bussum’ en de theater ‘De Boerderij Huizen’. De gasten van het Spant! zijn dus ook zeer divers, een bruiloft of een zakelijk congres tot een voorstelling van Suzan & Freek. Cabaretiers treden ook graag op zoals Jochem Myjer, Najib Amhali of Daniël Arends.

Spant! theater, congres- en evenementenlocatie biedt een podium aan allerlei soorten live ontmoetingen. We geloven in de kracht van live ontmoeten, omdat daarmee verbinding, beweging en groei kan ontstaan. En terwijl we dat podium bieden, koesteren we onze gasten, de maatschappij, cultuur en de natuur. Onze keuzes zijn bewust en duurzaam. Zo investeerden we de afgelopen jaren zeker tien procent van onze omzet in onze culturele theaterprogrammering en lokale podium en is ieder bezoek aan ons CO2-neutraal. Wij werken samen met Michelin-sterrenchef Dennis Huwäe om onze gasten ook op gastronomisch gebied culinair te blijven verrassen.

Ben jij dé technische topper voor onderhoud van onze prachtige gebouwen? Heb jij affiniteit met de event business en weet jij precies wat nodig is om voorstellingen en evenementen technisch neer te zetten? Houd jij van afwisseling en kan jij schakelen tussen de verschillende type events, gebouwen en collega’s? Dan zoeken wij jou!

Hoofd Technische Dienst

1 fte

Ben jij dé technische topper voor onderhoud van onze prachtige gebouwen? Heb jij affiniteit met de event business en weet jij precies wat nodig is om voorstellingen en evenementen technisch neer te zetten? Houd jij van afwisseling en kan jij schakelen tussen de verschillende type events, gebouwen en collega’s? Dan zoeken wij jou!

Als Hoofd Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor de technische realisatie van de voorstellingen en evenementen en het onderhoud van onze gebouwen. In deze veelzijdige rol heb jij de leiding over het techniekteam bestaande uit 3 vaste medewerkers en een klein team freelancers. Vanzelfsprekend ben jij de contactpersoon van de opdrachtgevers en schakelt gemakkelijk tussen alle verschillende partijen. Verder maak je roosters, bewaakt de kwaliteit en onderhoud de technische inventaris. Je bent ook verantwoordelijk voor het naleven van gebouwprocedures, brandweervoorschriften, arbo-regels en veiligheidsvoorschriften.

Wie ben jij?

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting Theatertechniek, minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Je bezit aantoonbare actuele kennis op theatertechnisch gebied. Je werkt graag in een klein team met een platte organisatiestructuur
 • Je hebt een interesse in events, concerten, cultuur
 • Je hebt kennis van de Nederlandse regelgeving met betrekking tot theaters, concertgebouwen en poppodia
 • Jij krijgt júist energie van veel vrijheid om techniek en gebouwbeheer optimaal tot uitvoering te brengen
 • Je bent bij voorkeur fulltime 38 uur beschikbaar, ook in de avonden en weekenden afhankelijk van de events
 • Als meewerkend voorman heb je de leiding over de werkzaamheden van het team techniek in Spant en de Boerderij

Wat bieden wij?

 • Regelmatig kans om gratis theatervoorstellingen bij te wonen. Jaarlijks voorstelling naar keuze & diner!
 • Een passend salaris conform de cao Koninklijke Horeca Nederland (schaal 8).
 • Pensioenopbouw en een jaarcontract met intentie tot verlenging.
 • Wij kijken graag met je mee hoe je persoonlijk en professioneel kan groeien/ontwikkelen.

Ben je enthousiast over deze functie?
Solliciteer meteen en stuur een motivatie en cv naar bd@spant.org ter attentie van Bert Dijkstra, Directie Spant!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.