Schippers&VanGucht: Teamlid

Schippers&VanGucht in Breda zoekt een Teamlid, hoofdtaak Productie voor 0,4-0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenSchippers&VanGucht maakt al 10 jaar unieke, theatrale, mobiele locaties voor jong en oud en reist daarmee langs festivals, scholen, de openbare ruimte en soms ook de theaters. We zijn gevestigd in Breda en worden voor ons werk gesubsidieerd door Het Fonds Podiumkunsten, de Provincie Noord Brabant en de Gemeente Breda. Op www.schippersenvangucht.com vind je meer informatie over ons werk en hoe wij onszelf organiseren.

Schippers&VanGucht zoekt versterking van het team, een

Teamlid

hoofdtaak Productie

0,4-0,8 fte

Schippers&VanGucht is overtuigd van de waarde van het radicale standpunt en het tegendraadse perspectief; uiteenlopende inzichten maken ons sterker en stuwen ons op naar meer dan de som der delen. Daarom benutten wij de kracht van diversiteit in onze organisatie en vinden we jouw talent om de zaken eens van een andere kant te bekijken en op te pakken belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die affiniteit heeft met het gedachtegoed van waaruit Schippers&VanGucht haar kunst maakt en zich daar op hoog professioneel niveau aan wil verbinden. We zijn een kleine en platte organisatie – iedereen bemoeit zich overal mee en werkt intensief op rare tijden – en daarnaast zijn er taken waar je eindverantwoordelijkheid voor neemt; in jouw geval is dat productie. Vanuit welke vakinhoudelijke kennis je dat doet (productie, techniek, marketing, educatie, dramaturgie), is aan jou. Vanaf wanneer je dat gaat doen, bekijken we gezamenlijk.

Voel je je uitgedaagd en wil je je bij ons aansluiten?
Bel of mail dan eerst eens met Dorine Cremers (eindverantwoordelijke voor alles) op 06 481 825 93 of dorine@schippersenvangucht.com voor wederzijdse informatie. Om daarna samen te besluiten of en op welke manier je wilt solliciteren op deze betaalde functie voor 2-4 dagen per week (0,4 – 0,8 fte).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.