Scapino Ballet Rotterdam: Stagiair(e) Productie

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Productie voor minimaal 24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenScapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) productie. Ben je een teamspeler met een open vizier? Een creatieve aanpakker die wil ervaren hoe het is om te werken binnen de danswereld; met balletmeesters, choreografen en een artistiek team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en het stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Gezocht per augustus 2022:

Stagiair(e) Productie

minimaal 24 uur per week

Functieomschrijving
Als stagiair(e) productie ondersteun je de afdeling productiemanagement en de artistieke staf. Samen met het artistieke team zorg je voor een zo goed mogelijk organisatorisch verloop van repetitie- en tourneeperioden van de voorstellingen en word je uitgedaagd mee te denken en actief bij te dragen aan extra projecten.

Tot je takenpakket behoren onder andere:

  • Het maken van planningen, draaiboeken & schema’s
  • Communicatie met cast, crew en externe partners
  • Bijwonen van (productie)vergaderingen, indien nodig notuleren
  • Assisteren bij premières en mogelijkheid mee op tour te gaan door het land
  • Voorbereiding van de tournee, zoals het vervoer en overnachtingen van de dansers en technici
  • Structureren, optimaliseren en uitvoeren van werkprocessen waaronder het artistieke archief, extra activiteiten zoals festivals en de voorbereiding van additionele activiteiten zoals de borrels, lunches en andere festiviteiten voor het gezelschap
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied waarover we graag in gesprek gaan

Wij vragen
Wij zoeken een student hbo of wo met een grote interesse voor theater en (moderne) dans, bijvoorbeeld van AHK Productie Podiumkunsten of HKU Kunst en Economie. Je spreekt een aardig woordje Engels in verband met het internationale karakter van het gezelschap. Je bent sociaal vaardig, denkt mee en kunt zelfstandig werken. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken.

Wij bieden
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. De duur en de omvang van de stage is in overleg nader te bepalen, voorkeur gaat uit naar minimaal 3 werkdagen per week. Er is een vergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. De stage start ieder half jaar, per half augustus en per februari.

Solliciteren?
Stuur je motivatie met cv naar personeelszaken@scapinoballet.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tirza Paais op 010-414 24 14 of een e-mail sturen naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

Scapino Ballet Rotterdam streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de Nederlandse samenleving. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen. We geloven dat een veelheid aan perspectieven bijdraagt aan nieuwsgierigheid, creativiteit en maatschappelijk bewustzijn.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.