Rotterdam Festivals: Medewerker Bedrijfsvoering

Rotterdam Festivals in Rotterdam zoekt een Medewerker Bedrijfsvoering voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenRotterdam Festivals is op zoek naar iemand die gelukkig wordt van een strakke administratie voeren. Een collega die cijfers kan lezen en ervaring heeft met het verwerken ervan in financiële systemen. Iemand die alert is op het verbeteren van bedrijfsprocessen en makkelijk overweg kan met automatiseringssystemen.

Wij zoeken voor de afdeling Bedrijfsvoering per direct een

Medewerker Bedrijfsvoering

32 tot 36 uur per week

Onze ambitie en waar jij van bent
Als je voor ons komt werken dan stap je binnen bij een organisatie die samen met makers cultuuraanbod ontwikkelt dat past bij Rotterdam. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat bezoekers van cultuur via ons merk Uitagenda Rotterdam weten wat er te doen is in de stad en wat welke voorstelling zo bijzonder maakt. Niet alles hoeft voor iedereen te zijn, maar er moet wel voor iedereen iets zijn. Wij zorgen ervoor dat dit aanbod er is en vertellen erover binnen en ver buiten Rotterdam.

Je wordt lid van Team Bedrijfsvoering. Dit team is verantwoordelijk voor personeelszaken, financiën, automatisering en facilitaire zaken. Op financieel vlak ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige verwerking van inkoop- en verkooporders en dagelijkse uitgaven. Je informeert je teamleden over de financiële stand van zaken. Je bent ook het aanspreekpunt voor collega’s uit andere teams als het gaat om ICT-vragen.

Hoe je werkdag eruit ziet:

  • Je verwerkt de mutaties in de financiële administratie;
  • Je realiseert verkoopnota’s en beheert debiteuren;
  • Je maakt financiële specificaties en overzichten voor managementleden en voor de manager bedrijfsvoering;
  • Je zet betalingen van bijvoorbeeld facturen en salarissen klaar;
  • Je voert balanscontroles uit en adviseert budgethouders en de manager bedrijfsvoering;
  • Je beantwoordt ICT-vragen van collega’s en vraagt offertes op voor de aanschaf van bedrijfsmiddelen;
  • Na aanschaf coördineer je de implementatie van deze middelen;
  • Je zorgt ervoor dat onze netwerkaccounts, mailgroepen en digitale gegevens altijd up-to-date zijn in de verschillende systemen;
  • Je bent als lid van een klein team van vier medewerkers ook de back-up van teamleden die afwezig zijn. Denk aan het ziek– en betermelden van collega’s, contracten uitdraaien en facilitaire zaken;
  • Samen met je collega’s van het team zorg je voor professionele ondersteuning van de organisatie en een fijne werksfeer.

Wat we in je zoeken
Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau op het gebied van financiële administratie. Je vindt gemakkelijk je weg in financiële en administratieve systemen en het Office 365 pakket. Je hebt affiniteit met automatisering, je staat open voor vernieuwing en draagt daar graag aan bij. Je hebt een servicegerichte hands-on mentaliteit en weet prioriteiten in jouw werkzaamheden te stellen.

Wat we je bieden
We bieden je een afwisselende functie van 32 tot 36 uur per week in een stimulerende omgeving waarin mensen werken met hart voor cultuur en Rotterdam. We bieden een contract voor één jaar, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan. Het salaris varieert tussen de € 2.564,- en € 3.581,- o.b.v. 36 uur en is afhankelijk van je (werk)ervaring.

Verder bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, zakelijke mobiele telefoon en de mogelijkheid om Rotterdamse evenementen en culturele instellingen te bezoeken.

Op de site van Rotterdam Festivals kun je meer vinden over onze activiteiten. Voor vragen over de functie neem je contact op met Henk van den Berg, Interim Manager Bedrijfsvoering op 010-4332511.

Wil je ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je motivatie en cv. Stuur je brief naar werken@rotterdamfestivals.nl t.a.v. Manon van der Velde.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.