Rijksmuseum: Centralist PP10

Het Rijksmuseum in Amsterdam zoekt een Centralist PP10 voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-06-2022Het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum vormen op het Museumplein de grote publiekstrekkers voor de vele toeristen die naar Amsterdam komen. PP10 is een dochteronderneming van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum en is gespecialiseerd op het gebied van veiligheid binnen de culturele sector. PP10 B.V. staat voor een klantgerichte dienstverlening op het gebied van veiligheid en beveiliging van hoog risico objecten. Onze klanten zijn de 3 toonaangevende musea aan het Museumplein.

PP10 B.V is niet alleen een Particuliere Alarm Centrale en Video Toezicht Centrale, maar verzorgt ook alarmopvolging en algemene beveiligingsdiensten.

PP10 B.V. is op zoek naar een:

Centralist PP10

32 tot 36 uur per week

Functie
Als Centralist ben je de spin in het web en houd je vanuit PP10 toezicht op de verschillende musea aan het museumplein in Amsterdam en op diverse locaties in het land. Vanuit de meldkamer ondersteun jij de veiligheids- en beveiligingsprocessen bij de musea. PP10 is gevestigd op het Museumplein en daarmee op een unieke locatie. Bij de meldkamer komen verschillende (alarm)meldingen binnen, jij handelt deze af en stuurt de beveiliging of alarmopvolging aan. Ook houd jij toezicht via het Video Surveillance Systeem en meld je geconstateerde afwijkingen bij de juiste personen. Je werkt in een klein team samen met meerdere centralisten, de beveiligers van PP10 en de wachtcommandant, welke de dagelijkse aansturing voor zijn rekening neemt. Daarnaast speel je een proactieve rol in het ondersteunen van de veiligheids- en beveiligingswerkzaamheden bij de klant. Er wordt gewerkt in een volcontinu rooster (dag, avond en nacht) inclusief weekend.

Wij zijn een kleine organisatie en streven naar een hoge kwaliteit dienstverlening. Om dit te bereiken kijken wij samen met jou naar een ontwikkelpad voor de toekomst. Wij zoeken daarom naar collega’s met veel eigen initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij vragen

 • Minimaal in het bezit van het mbo Beveiliger 2 Diploma of BOCA.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).
 • Ervaring met geavanceerde geautomatiseerde beveiligingssystemen.
 • Sterk ontwikkeld veiligheidsbewustzijn.
 • Affiniteit/behendigheid met computerprogramma’s.
 • Ervaring als centralist in een PAC of VTC. Is een pre.

En verder heb/ben je

 • Dienstverlenend/proactieve instelling.
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Oplossingsgericht en gedisciplineerd.
 • Stressbestendig en kan je multitasken.
 • Teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor Particuliere Beveiliging. De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring Centralist A tot Centralist B en derhalve ingeschaald in schaal 3 of 4 van de cao Particuliere Beveiliging. Dit betekent een 4-weeks periodeloon tussen € 2001,82 en € 2.512,94 bruto op basis van 38 uur per week. De vacature is voor 32-36 uur. Het uurloon bedraagt tussen € 13,17 en € 16,53.

Solliciteren
Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Marcel de Vroege, Teamleider PP10 B.V., via m.de.vroege@pp10.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Marieke van den Boogaard, afdeling P&O via 06 49577714 of via werken@rijksmuseum.nl. Wij ontvangen graag een cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor deze functie kan een capaciteiten- en een persoonlijkheidstest worden afgenomen, daarnaast worden er referenties opgevraagd. Tevens vindt er de gebruikelijke screening plaats.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.