RIGHTABOUTNOW INC.: Stagiair(e) Marketing & Publiciteit

RIGHTABOUTNOW INC. in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing & Publiciteit voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 27-06-2022RIGHTABOUTNOW INC. (RAN INC.) is een interdisciplinair urban productiehuis en stedelijk centrum voor podiumkunsten. RAN INC. brengt een nieuwe generatie makers en artiesten voor het voetlicht door het produceren van muziektheaterproducties, evenementen, tentoonstellingen en sociaal-maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland. RAN INC. coacht, ondersteunt en cureert opkomende kunstenaars uit verschillende (sub) culturen en disciplines, van muziek, hedendaagse kunst tot dans en theater.

Jaarlijks organiseert RAN INC. het RIGHTABOUTNOW Festival, een internationaal multidisciplinair festival voor urban performing arts. Als onderdeel van het festival organiseert zij verdiepende talentontwikkeling programma’s over cultuur en identiteit, waaronder een nieuwe makers solotraject Flying Solo. Daarnaast produceert RAN INC., o.a. the CYPHER, een open-mic avond met nieuw muziek-en podiumtalent en meer.

RAN INC. biedt een platform voor makers en performers voor wie de grote stad hun arena is en hiphop een essentiële bron, die anders kijken en denken, en de meerstemmigheid van de stad spiegelen. Als ‘Centre for the Urban Arts’ in Amsterdam gelooft zij in DIVERSITEIT, als krachtigste bron van culturele vernieuwing, sociale ontwikkeling en artistieke innovatie.

RIGHTABOUTNOW INC. zoekt een

Stagiair(e) Marketing & Publiciteit

24 tot 32 uur per week

Taakomschrijving
Stagiaire Marketing & Publiciteit assisteert hoofd marketing en het RAN INC. team in het bedenken en produceren van content, up-to date houden van de publiciteitsplanning en het beheren van de online kanalen. Daarnaast zet je speciale promotionele acties op, verdiep je je in doelgroepen en denk je mee over de algehele marketingstrategie. Je zal o.a. ondersteuning bieden bij de tournees van onze producties, het RIGHTABOUTNOW Festival en bij de events op IJburg.

Je bezit de volgende kwaliteiten:

 • volgt een relevante opleiding op MBO of HBO-niveau
 • zelfstandig, initiatiefrijk en creatief
 • affiniteit met urban/hiphop performing arts en diversiteit
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • kennis van/en affiniteit met social media
 • goed kunnen samenwerken, plannen en komt afspraken na
 • enthousiast, leergierig
 • ervaring met foto/video is een pre

Wat krijg je ervoor terug?

 • een toffe meeloopstage en een stuk verantwoordelijkheid
 • een mooie ervaring in de urban arts scene
 • een cool en inspirerend team waar je intensief mee samenwerkt
 • ruimte voor jouw creatieve ideeën
 • ervaring met festivalmarketing
 • een netwerk in de culturele wereld
 • een stagevergoeding

Interesse?
Stuur je motivatie en CV uiterlijk voor 27 juni naar info@rightaboutnowinc.com o.v.v. ‘stage Marketing & Publiciteit’. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je tevens mailen naar publiciteit@rightaboutnowinc.com t.a.v. Emily Perez.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.