Platform C: Docent Engels

Platform C in Amstelveen zoekt een Docent Engels voor een Nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-05-2022Platform C wil alle inwoners van de stad Amstelveen en de regio Amstelland in staat stellen zich optimaal op het brede vlak van kunst, kennis en cultuur te ontwikkelen, ongeacht herkomst, achtergrond en levensfase.

Platform C verzorgt onder meer taallessen Engels en is voor cursusjaar 2022-2023 op zoek naar:

Docent Engels

Nader te bepalen aantal uur per week

Ons cursusaanbod
Platform C biedt een breed pakket van cursussen aan, van Engels voor beginners, tot Cambridge en conversatiecursussen. Ook verzorgt Platform C in-company trainingen voor o.a. het voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven.

Wie zoeken wij?
De kandidaten die wij zoeken hebben minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in het volwassen onderwijs. Hij/zij beschikt over de juiste papieren zoals een BA in English studies, TEFL of CELTA certificaten. Hij/zij heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden, is zelfstandig en verantwoordelijk, enthousiast en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke werkomgeving waar (cultuur)educatie hoog in het vaandel staat.
  • Een overeenkomst van opdracht voor een overeen te komen aantal uren per cursusjaar.

Solliciteren
Spreekt de functie jou aan en wil je solliciteren? Mail dan voor 30 mei 2022 je motivatiebrief met CV naar edwinspek@platform-c.nu.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.