Planemos: Tentoonstellingsbouwer

Planemos in Nieuwegein zoekt een Tentoonstellingsbouwer voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPlanemos is een jong en enthousiast tentoonstellings-, interieur- en decorbouwbedrijf. Wij gaan voor kwaliteit, professionaliteit en een goede samenwerking. Met de klant, met leveranciers, en natuurlijk ook met elkaar. In een gedreven en gezellig team werken we steeds aan unieke ontwerpen in een bijzondere omgeving. Kunst en cultuur dragen wij een warm hart toe. In samenwerking met musea, architecten en ontwerpers zoeken wij steeds de beste creatieve oplossingen bij het realiseren van projecten.

Wij zoeken voor onze productie afdeling per direct een

Tentoonstellingsbouwer

38 uur per week

Wat ga je doen:
Je bouwt mee aan tentoonstellingen, presentaties en interieurs voor de mooiste musea van Nederland. In de werkplaats wordt de klus zorgvuldig voorbereid. Op locatie wordt het werk zo slim en efficiënt mogelijk uitgevoerd. Of het nu gaat om wanden, vitrines of interactieve installaties. Ieder project is anders en vraagt om de creatieve inzet van jouw handen.

Jouw profiel:
Je bent een handige aanpakker en houdt van bouwen en maken. Je hebt een zelfstandige en actieve werkhouding. Je hebt ervaring met houtbewerking en houtbewerkingsmachines en bent in staat een werktekening te lezen. Je werkt procesgericht en hebt oog voor je team en omgeving. Je bent op zoek naar een dynamische plek om jouw ervaring in te zetten en iedere dag met een nieuwe blik naar je vak te kijken.

In het kort:

  • Ervaren maker/bouwer
  • Teamspeler, zelfstandig in de uitvoering van jouw aandeel in het project
  • Procesgericht: jij denkt altijd drie stappen vooruit!

Salaris conform cao tentoonstellingsbedrijven op basis van ervaring, schaal 6 tot 8.

Interesse?
Mail naar info@planemos.nl. Of bel direct even naar Merel (06-242 294 77).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.