Planemos: Decoratieschilder

Planemos in Nieuwegein zoekt een Decoratieschilder voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPlanemos is een jong en enthousiast tentoonstellings-, interieur- en decorbouwbedrijf. Wij gaan voor kwaliteit, professionaliteit en een goede samenwerking. Met de klant, met leveranciers, en natuurlijk ook met elkaar. In een gedreven en gezellig team werken we steeds aan unieke ontwerpen in een bijzondere omgeving. Kunst en cultuur dragen wij een warm hart toe. In samenwerking met musea, architecten en ontwerpers zoeken wij steeds de beste creatieve oplossingen bij het realiseren van projecten.

Wij zoeken voor onze afdeling schilderen per direct een

Decoratieschilder

38 uur per week

Wat ga je doen:
Binnen ons bedrijf leid jij de afdeling decoratie en schilderen. In samenwerking met vertrouwde freelancers en stagiaires breng je een project tot een goed einde. Je communiceert hierbij goed met de klant en de timmerafdeling en houd samen met je collega’s het proces en de planning in de gaten. Klussen worden zoveel mogelijk voorbereid in de werkplaats, maar je werkt ook veel op locatie en komt zo achter de schermen bij de mooiste musea van het land.

Jouw profiel:
Je bent een ervaren schilder en houdt van werken in een bijzondere omgeving. Je haalt voldoening uit het streeploos rollen van 200 m2 wand of het lakken van een sokkel en denkt altijd drie stappen vooruit in het proces. Bij voorkeur draai je je hand niet om voor decoratieprojecten zoals baksteen of houtimitatie.

Wie ben jij?

  • Ervaren schilder
  • Zelfstandig en communicatief
  • Procesgericht: jij denkt altijd drie stappen vooruit!

Salaris conform cao tentoonstellingsbedrijven op basis van ervaring schaal 6 tot 8.

Interesse?
Mail naar info@planemos.nl. Of bel direct naar Merel (06-242 294 77).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.