Planemos: Creatief-technisch Tekenaar

Planemos in Nieuwegein zoekt een Creatief-technisch Tekenaar voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPlanemos is een jong en enthousiast tentoonstellings-, interieur- en decorbouwbedrijf. Wij gaan voor kwaliteit, professionaliteit en een goede samenwerking. Met de klant, met leveranciers, en natuurlijk ook met elkaar. In een gedreven en gezellig team werken we steeds aan unieke ontwerpen in een bijzondere omgeving. Kunst en cultuur dragen wij een warm hart toe. In samenwerking met musea, architecten en ontwerpers zoeken wij steeds de beste creatieve oplossingen bij het realiseren van projecten.

Wij zoeken voor onze afdeling werkvoorbereiding per direct een

Creatief-technisch Tekenaar

38 uur per week

Profiel:
Jij bent creatief en houdt van technisch ontwerpen en puzzelen tot je de beste oplossing hebt gevonden. Je doet dit graag samen met en ook voor je collega’s; want zij gaan op de werkvloer met jouw tekeningen aan de slag. En wanneer dan aan het eind van het project de dingen bij elkaar komen… de kick; jouw technisch ontwerp is realiteit geworden in de mooiste musea van Nederland! Je bent goed met technische tekenprogramma’s; geleerd op een opleiding of gewoon omdat je het jezelf eigen hebt gemaakt. Ken je Solidworks al dan is dat een pre, maar er is ook ruimte om bij ons met dit programma te leren werken. Je bent enthousiast en wilt graag in ontwikkeling blijven.

Wat ga je doen:
Samen met je collega’s op de afdeling werkvoorbereiding ga je de vraag van de klant vertalen naar een technische tekening. Je blijft in overleg met de werkvloer over de technische haalbaarheid van het ontwerp. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng van ideeën. Tijdens het bouwproces houd je nauw contact met je team en help je het project tot een goed einde te brengen.

Wie ben jij?

  • Ervaren tekenaar (bij voorkeur in Solidworks)
  • Ondernemend
  • Creatief
  • Oplossingsgericht

Salaris conform cao tentoonstellingsbedrijven op basis van ervaring schaal 6 tot 8.

Interesse? Mail naar info@planemos.nl. Of bel direct naar Merel (06-242 294 77).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.