OFFprojects: Zakelijk Leider

OFFprojects in Den Haag zoekt een Zakelijk Leider voor 0.4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 04-07-2022OFFprojects is een collectief van voormalig dansers van het NDT en Batsheva Ensemble dat zich verzamelt rondom het werk van choreograaf en musicus Amos Ben-Tal. Het gezelschap staat bekend om zijn multidisciplinaire voorstellingen waaronder Interval (2021), 60 in Real Time (2020), 60 (2019) en Howl ism Spinvis (winnaar Dioraphte Dansprijs 2016). Amos Ben-Tal begeeft zich vaak buiten de gebaande paden. We realiseren daarnaast een breed scala aan educatieve activiteiten en contextprogrammering. Hij laat dans op natuurlijke wijze samensmelten met andere disciplines als muziek, tekst en beeld. Ons werk is toegankelijk voor de meeste leeftijden, met een focus op de ontwikkeling van een nieuw en divers publiek van 18 tot 35 jaar. OFFprojects is gevestigd in Den Haag, treedt nationaal en internationaal op, en wordt structureel gesubsidieerd door de gemeente Den Haag en het Fonds voor de Podiumkunsten.

Danscollectief OFFprojects zoekt een nieuwe:

Zakelijk Leider

0.4 fte

De functie Zakelijk Leider OFFprojects is op freelance basis, voor gemiddeld 2 dagen per week. Betaling is gebaseerd op de CAO Toneel en Dans. De nieuwe collega zal eind augustus geleidelijk beginnen aan de zijde van de huidige zakelijk leider Naomi Russell, en medio oktober de functie overnemen.

We zijn op zoek naar een toegewijde, empathische en slimme collega, die zowel de Nederlandse als de Engelse taal vloeiend beheerst. We verwachten dat deze persoon in staat is om de organisatie naar het volgende niveau te brengen, door het verder ontwikkelen van onze bedrijfsstrategie en de structuren om onze plannen en producties te faciliteren.

We zijn op zoek naar iemand die de podiumkunstensector door en door kent, maar ook in staat is om buiten de box te denken (zowel strategisch als wat betreft fondsenwerving). De periode van de overeenkomst is tot het einde van het huidige kunstenplan (eind 2024), en in principe zijn we geïnteresseerd in een langer durende samenwerking.

De zakelijk leider is een belangrijk onderdeel binnen ons hechte collectief en werkt nauw samen met het artistieke team en met Amos in het bijzonder. Een goede menselijke klik is voor ons even belangrijk als goede referenties. Het is daarom belangrijk om affiniteit te voelen met ons werk en onze esthetiek, en een goed begrip te hebben van onze positie in het veld en in onze thuisstad Den Haag. We hebben geen eigen studio of kantoren, dus een flinke dosis flexibiliteit en de bereidheid om aanwezig te zijn bij repetities, brainstorms en presentaties is een must om cohesie in de groep op te kunnen bouwen.

Ontdek meer over wat we doen op onze website: offprojects.nl.

We zijn op zoek naar iemand met de volgende persoonlijkheidskenmerken: scherpzinnig, positief, een goede communicator, betrouwbaar, eerlijk, empathisch, nieuwsgierig, georganiseerd, verantwoordelijk, accuraat, overtuigend, origineel, en gevoel voor humor.

De taken van de zakelijk leider zijn:

  • opzetten van de bedrijfsstrategie en het in samenspraak met het artistieke kernteam bepalen van de richting en de toekomstige projecten;
  • samenstellen en beheren van de budgetten en planningen van onze projecten, het schrijven van subsidieaanvragen en verantwoordingen;
  • entameren van donaties en investeringen van private personen en onderzoeken van alternatieve strategieën voor fondsenwerving;
  • verkoop en beheer van boekingen van voorstellingen en tournees (ook internationaal);
  • ontwikkelen en onderhouden van ons netwerk van partners en coproducers (ook internationaal);
  • maken van financiële afspraken met onze partners en opmaken van contracten;
  • vertegenwoordigen van OFFprojects tijdens sector vergaderingen;
  • aansturen en begeleiden van onze marketeer/community builder en onze productieleider;
  • voorbereiden van agenda’s en rapportages voor bestuursvergaderingen (4 maal per jaar);
  • proactief en creatief voorkomen en oplossen van problemen.

Kandidaten wordt gevraagd om een CV en motivatiebrief te richten aan amos@offprojects.nl vóór maandag 4 juli 2022. We garanderen een discreet en persoonlijk proces.

Geselecteerde sollicitanten worden uitgenodigd voor een interview, dus men wordt verzocht hiervoor beschikbaar te zijn gedurende de maand juli. De uiteindelijke beslissing wordt eind juli bekend gemaakt. na goedkeuring van het bestuur.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.