NPO: Management Assistent

NPO in Hilversum zoekt een Management Assistent voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenDe Nederlandse Publieke Omroep is een verbindende factor in onze veelkleurige samenleving. We zijn een baken van betrouwbare informatie. Een bron van kennis, cultuur en ontspanning. Met programma’s die je verrassen, stimuleren en je blik verruimen. Daarmee dragen we bij aan een levendige cultuur, een gevoel van verbondenheid en een rijker leven voor iedereen.

De Directie Video realiseert maatschappelijke betekenis met een relevante, kwalitatieve en heterogene video-aanbodmix en diensten en kanalen die aansluiten op de behoeften en het mediagedrag van het publiek. Dat doet ze door het juiste programma-aanbod aan de juiste doelgroep op het juiste moment via het juiste kanaal aan te bieden. De Directie is onder andere verantwoordelijk voor de programmering van NPO 1, 2 en 3, Zapp, Zappelin NPO Start/Plus en online. Een cultuur van samenwerken, waarin gezamenlijke afstemming voorafgaat aan individuele keuzes, is essentieel voor het behalen van het doel.

Management Assistent

36 uur per week

Als steun en toeverlaat van de directie Video zorg jij voor optimale secretariële ondersteuning, één team één taak.

Dit ga je bij ons doen
Als management assistent maak je deel uit van het team dat ondersteuning biedt aan de Directie Video. Deze directie bestaat onder andere uit een programmeerteam lineair, on-demand en online, en een aantal genreteams. Voor een aantal managers die leiding geven aan deze teams ben jij de management assistent.

Als management assistent ben je het centrale punt van het team waar collega’s terecht kunnen voor allerhande vragen over onder andere interne procedures en huisvesting. Samen met de collega’s van het secretariaat Video vorm je een hecht team waarbij je elkaar ondersteunt bij drukte en vervangt bij afwezigheid.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het verwerken van e-mails en correspondentie, het beheren van diverse agenda’s, het organiseren van bijeenkomsten, vergaderingen en afspraken, het boeken en organiseren van reizen naar buitenlandse beurzen en festivals, het boeken van vergaderruimtes, het aanmelden en ophalen van bezoekers en alle voorkomende administratieve en secretariële werkzaamheden.

Hier herken je jezelf in

  • Je hebt een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • De Nederlandse taal beheers je uitstekend en de Engelse taal beheers je goed;
  • Je hebt affiniteit met de media.

Als managementassistent weet je je werk goed te organiseren en te prioriteren. Je anticipeert op zaken die nodig zijn voor het vloeiend laten verlopen van het werk van je manager en de processen op de afdeling. Wanneer de druk oploopt, blijf je stressbestendig door rust te bewaren en geordend te blijven werken. Natuurlijk kun je goed zelfstandig en in teamverband werken en heb je een initiatiefrijke en vooral flexibele instelling.

Tot slot ben je een ‘digitale alleskunner’ en kennen Outlook, Word, Excel en PowerPoint geen geheimen voor je. Het meebrengen van nieuwe of diverse netwerken helpt ons om verder invulling te geven aan onze speerpunten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen;
De functie van managementassistent wordt voor 36 uur per week ingevuld en kent een salaris tussen € 2.446,= en € 3.598,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van managementassistent neem dan contact op met Hans Schwarz, Manager Aankoop, via 06 24 54 45 86. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 – 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons dan jouw cv en motivatie (t.a.v. Hans Schwarz).

Wanneer ontvang je een reactie?
Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je binnen een week een reactie van ons. Is er een match, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op kantoor. Zijn we na dat gesprek allebei enthousiast, dan plannen we een vervolggesprek. Zijn we beiden dan nog steeds enthousiast, dan volgt er een aanbod!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.