Nederlands Openluchtmuseum: Multi Media Specialist

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem zoekt een Multi Media Specialist voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenHet Nederlands Openluchtmuseum bied je een plek waar je even op verhaal kunt komen. Waar je terug en vooruit kunt kijken. Waar je ontdekt wat je gemeen hebt met de ander en wat jou uniek maakt.

Wie zich in het verleden verdiept, leert zichzelf beter kennen. Dat is onze overtuiging.

Het museum neemt je mee op reis door de tijd, van heel vroeger tot nu. In verhalen, collecties, gebouwen en presentaties. Fysiek en online. Landelijk, met o.a. de maand van de geschiedenis, het kenniscentrum voor immaterieel erfgoed en het netwerk van Canonmusea, én in Arnhem.

Daar presenteren we in het binnenmuseum de Canon van Nederland die je door vijftig vensters zicht biedt op de geschiedenis van ons land. In het buitenmuseum bekijk je dat verleden door de bril van gewone mensen als jij en ik, in het alledaagse bestaan. Zo brengen we de geschiedenis dichtbij. Dichterbij dan ooit.
Het resulteert in ruim een half miljoen bezoekers per jaar. Daarmee is het museum een van de best bezochte musea in Nederland

Wij zoeken voor de afdeling Programmering per direct een

Multi Media Specialist

36 uur per week

De afdeling Programmering heeft als belangrijkste taak een levendige interactieve uitvoering van de museum programmering. Het delen van kennis en verhalen vergroot het begrip voor elkaar en voor onze omgeving, vanuit een inclusieve benadering, samen met onze bezoekers, partners en gemeenschappen, en rekening houdend met natuur en milieu.

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?
Naar een specialist die de netwerkinfrastructuur voor de digitale presentaties in meer dan 70 gebouwen regelt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk dat alle AV-apparatuur met elkaar verbindt en je bent het aanspreekpunt van de digitale presentaties van de Canon van Nederland. Bij nieuwe projecten regel jij de juiste netwerkinfrastructuur en zorg je ervoor dat alle AV-apparatuur met elkaar kan communiceren.

Jij weet alles over digitale presentaties. In deze functie werk je onder meer als ICT’er, Planner, Werkvoorbereider, Projectleider, Creative Engineer, Programmeur, Trainer en nog veel meer. De functie is heel breed. Het varieert van bezig zijn met de laatste firmware van de switch tot de coördinatie van externe leveranciers bij een nieuw project. Ook de huidige installaties staan op jouw prioriteitenlijst om te checken op kwaliteit. Heeft je collega een storing en tussendoor hulp nodig? Jij weet prioriteiten te stellen en schiet te hulp. Je houdt het initiatief daarnaast bij het:

  • netwerkbeheer en systeembeheer. Ook andere ICT-systemen houd je up-to-date;
  • technisch beheer van de Canon, inclusief bijbehorend netwerk, hard- en software, beeld, geluid en licht in het museum;
  • zorgen dat de gebruikers vertrouwd zijn en blijven met de multimedia-installaties van het museum door middel van training en support;
  • verzorgen van het museumbrede netwerk en infrastructuur voor alle AV-apparatuur van de publiekspresentaties;
  • oplossen van storingen, het beheer van apparatuur, waaronder ook beamers, en het voorkomen van storingen.

WAT BRENG JIJ MEE?

  • hbo-werk- en -denkniveau of een opleiding in de richting van ICT, AV-techniek of multimedia;
  • een goed gevuld portfolio waaruit ervaring blijkt met multimedia en ICT-netwerken als Multimedia Specialist of AV-Technicus. Geen portfolio? Dan nemen we je graag een dag mee op pad;
  • aantoonbare ervaring met ICT-systemen en in het bezit van certificaten van bijvoorbeeld Cisco en Microsoft.

EN…

  • je bent eerlijk, oprecht, verbaal sterk en uitermate sociaal. Je werkt samen met verschillende disciplines en hebt ook te maken met publiek. Hoe de situatie ook is, jij weet welke houding gepast is;
  • je houdt je sterk staande in projectgroepen en bent gewend aan deadlines.

WAT WIJ BIEDEN
Een werkplek in een van de mooiste en groenste musea van Nederland met veel enthousiaste collega’s. Verder bieden wij je een jaar contract voor 36 uur per week met uitzicht op verlenging. Een salaris tot € 3189,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Het salaris bespreken wij samen tijdens het sollicitatiegesprek.

Daarnaast heb je recht op 194,4 vakantie-uren per kalenderjaar en ontvang je een eindejaarsuitkering van 3,4%.

Reiskosten gemaakt met openbaar vervoer worden volledig vergoed. Voor reizen met eigen vervoer geldt een vergoeding van € 0,19 per kilometer (max. 50 kilometer enkele reis).

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Suzi Varga, hoofd Programmering. Je kunt haar bereiken per mail via s.varga@openluchtmuseum.nl.
Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 026-3576274.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.