Nationale Opera & Ballet: Marketeer Ballet

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Marketeer Ballet voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 29-05-2022



Over ons
Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Wil jij hieraan bijdragen?

Nationale Opera & Ballet is op zoek naar een:

Marketeer Ballet

38 uur per week

Wat ga je doen?
Krijg jij energie van nieuwe marketingconcepten bedenken, onze doelgroepen enthousiasmeren en meedenken hoe wij zoveel mogelijk mensen van onze voorstellingen kunnen laten genieten? Dan zoeken wij jou als marketeer! Je komt te werken op de afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop (MCV) in het marketingteam Ballet & Corporate. Dit team bestaat uit de marketingmanager Ballet & Corporate en twee marketeers, waaronder jij zelf.

Als allround marketeer leidt je zelfstandig marketingcampagnes voor de producties van Het Nationale Ballet.

Om tot goede campagnes te komen duik je in de markt om onderzoek te doen, creëer je inzicht in onze bezoekersdata en combineer je dit met de kennis van de balletproducties. De combinatie van jouw creativiteit en analytisch inzicht zorgt elke keer weer voor unieke twist aan de campagnes.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, zo ontwikkel je samen met het contentteam creatieve ideeën om de juiste doelgroepen te benaderen en zet je jouw ideeën om in concrete campagnemiddelen om de verkoop van kaarten te stimuleren. Denk hierbij aan online, outdoor, radio, TV en direct marketing. Ook stem je af met de artistieke teams en natuurlijk de marketing manager, jouw campagnes dragen namelijk ook bij aan de overkoepelende marketingstrategie.

Kortom, jij neemt het initiatief en stuurt verschillende interne en externe partijen aan om op tijd de input voor de campagne activiteiten te ontvangen, ook houd je controle op het budget.

Als organisatie streven wij professionaliteit na en hebben wij een hoge ambitie, daarom vinden wij verbetering van onze activiteiten belangrijk en coördineer je na afloop de evaluatie van de campagne. Kortom, als marketeer mag je onderdeel uitmaken van ons productieproces van a tot z en draag jij eraan bij dat na onze voorstellingen elke keer weer een daverend applaus klinkt van een volle zaal met bezoekers!

Wie ben jij?
Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van campagneconcepten, neem jij graag het initiatief om samen met een team campagnes tot een goed eindresultaat te brengen?

Ben je commerciële duizendpoot met een hart voor de kunsten? Heb je 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en beschik je over hbo-/wo-werk- en -denkniveau? Onze organisatie is een internationale omgeving, daarom kan je je communicatief goed uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

We moedigen je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen.

Wat wij bieden

  • Een jaarcontract met intentie tot verlenging;
  • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.952,- en maximaal € 4.176,- per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • 35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
  • een goede pensioenregeling;
  • uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet;
  • opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • een bijdrage voor een sportschoolabonnement;
  • een bijdrage in reiskostenvergoeding;
  • een aanvullend verzekeringspakket.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 29 mei via onderstaande sollicitatiebutton. De eerste gesprekken vinden plaats op 2 en 3 juni. De tweede ronde vindt plaats op 9 juni.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Marijn Maas, Marketing Manager Ballet & Corporate via m.maas@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.