Na de Oorlog: Accountmanager

Na de Oorlog in Den Haag zoekt een Accountmanager voor 10 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenNa de Oorlog is het landelijk Centrum voor naoorlogse gastsprekers WO2 tot nu. Gastsprekers vertellen vrijwillig hun familieverhaal op scholen en openbare instellingen. Dit jaar geven wij ruim 800 gastlessen door heel Nederland.

Gastsprekers worden opgeleid met behulp van een coach, die hun verhaal in tekst, vorm en beeld in samenwerking met de gastspreker ontwikkelt. Een gastles bestaat uit een een verhaal en een nagesprek/discussie waarin altijd een link naar het heden wordt gelegd. Gastsprekers geven tussen de 20 en 60 gastlessen per jaar.

Wegens de vele aanvragen van scholen en aanmeldingen van nieuwe gastsprekers zoeken wij per 01-09-2022 een vierde

Accountmanager

10 uur per week

Wat ga je doen?
Een accountmanager heeft een tiental gastspreker onder de hoede waar diegene in nauw contact mee is. Aanvragen van scholen of instellingen worden door deze persoon omgezet naar gastlessen. Dit moet zowel organisatorisch als administratief worden geregeld en gebeurt vanuit huis. Het bemiddelen van de gastlessen kun je zelf indelen. Uiteraard heb je veel telefonisch en/of digitaal contact met de gastsprekers en maak je uiteraard ook live kennis met hen. Je hebt ook veelvuldig contact met je collega’s, zowel digitaal als fysiek. De maximale vrijwilligersvergoeding wordt uitbetaald.

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten:

  • Affiniteit met WO2 en de Holocaust;
  • affiniteit met onderwijs;
  • ervaring met organiseren van activiteiten;
  • sociaal vaardig;
  • flexibel;
  • warm mens;
  • helder kunnen communiceren (mondeling en schriftelijk).

Voor informatie: 085 2500281 of info@nadeoorlog.nl. Graag solliciteren via secretaris@nadeoorlog.nl t.a.v. Celie Spanjaard.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.