Muziekschool Katwijk: Muziekdocent Primair Onderwijs

Muziekschool Katwijk in Gemeente Katwijk zoekt een Muziekdocent Primair Onderwijs voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-06-2022Muziekschool Katwijk is een dynamische organisatie met een breed aanbod voor alle leeftijden, niveaus en stijlen. De muziekschool verzorgt zowel muziekonderwijs in het primair en voortgezet onderwijs als in de vrije tijd. Daarnaast organiseert de muziekschool diverse activiteiten in samenwerking met partners uit het sociaal domein. Het team van de muziekschool bestaat uit circa 28 medewerkers.

Muziekschool Katwijk zoekt voor het nieuwe schooljaar ’22/’23 een enthousiaste en vakkundig

Muziekdocent Primair Onderwijs

in overleg

Voor het nieuwe schooljaar, vanaf augustus 2022, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundig muziekdocent voor onze lessen in het primair onderwijs. Als muziekdocent PO geef je les op meerdere scholen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Momenteel bieden wij twee verschillende lessoorten aan; Bij het instrumentale lesproject maken leerlingen van groep 5 t/m 7 kennis met een instrument. Je geeft samen met twee collega’s 4 wekelijkse instrumentale lessen van 50 min aan groepjes van 8 tot 10 leerlingen. Daarnaast bieden wij reguliere muzieklessen aan voor leerlingen van groep 1 t/m 8. Deze lessen geven muziekdocenten individueel en kunnen zelfstandig worden ingevuld. Uiteraard in overleg met onze coördinator onderwijs en de betreffende school.

Aantal uren en lesdagen in overleg. Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Het inroosteren van de muzieklessen wordt verzorgt door de administratie van de muziekschool. Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten tot het einde van het seizoen 2022-2023, met mogelijkheid tot verlenging.

De ideale kandidaat;

  • beschikt over een conservatoriumdiploma instrumentaal of docent muziek
  • heeft ruime ervaring met lesgeven aan leerlingen van 4 t/m 12 jaar in groepsverband, met voorkeur in het primaire onderwijs
  • beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • vaardigheid op meerdere instrumenten is een pré
  • spreekt vloeiend Nederlands

Voor nadere informatie over de vacature kun je bellen met Muziekschool Katwijk via 071 – 406 57 81.

Je kunt op deze vacature reageren door een motivatie en cv te sturen naar Rozemarijn Timmer (directeur) r.timmer@katwijk.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over de muziekschool, kijk op www.muziekschoolkatwijk.nl