Markant Uden: Allround Technicus

Markant Uden in Uden zoekt een Allround Technicus voor 28 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 06-07-2022Elk moment, een bijzonder moment. Bij Markant Uden beleef je het mee. Van heel dichtbij zelfs. Hier waan je jezelf voor even in een compleet andere wereld. Die van muziek, dans en cabaret. Van theater, concerten én grote evenementen. Het heeft iets magisch. Die rode loper, dat enorme podium en al die lampjes. Die voelbare spanning voorafgaand aan een voorstelling of evenement, het aanstekelijke enthousiasme van het publiek en het oorverdovende applaus aan het eind. Hier ben je onderdeel van iets unieks. Hier ben je op de plek waar het gebeurt. Dat wil je meemaken, dat wil je voelen, daar wil je bij horen. En dat kan!

Allround Technicus

28 tot 36 uur per week

Wat ga je doen
Ons team van technici bestaat uit vier gastvrije, gezellige collega’s met een flinke dosis humor. Dit zelfstandige team wordt aangevuld met een aantal enthousiaste freelancers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de technische uitvoering van al onze voorstellingen, shows, seminars, evenementen en feesten. De op- en afbouw, maar ook de uitvoering van al deze bijzondere momenten. Jij bent, net als de rest van het team, lekker allround. Licht, geluid, maar ook het decor, de trekkenwand en onderhoudswerkzaamheden aan de technische installaties, het gebouw en de inventaris maken onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast werk je nauw samen met onze bezoekende gezelschappen. En juist die veelzijdigheid, die maakt het zo leuk!

Dit ben jij
Jij hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau én ervaring met werken met een reizend gezelschap. Een échte teamplayer, die denkt in oplossingen en mogelijkheden. Je ziet kansen en weet deze te benutten. Een kei in communiceren en flexibel. Je bent een gastvrije host voor artiesten, sprekers, de crew en het publiek. Werken in de avonden of het weekend? Daar heb je geen problemen mee. Daarnaast ben je gastvrij en stressbestending en in het bezit van een BMT-diploma of bereid om deze op korte termijn te halen. Ben je woonachtig in, of in de directe omgeving van, Uden? Dan is dat mooi meegenomen.

Enthousiast?
Dan horen we graag van je! Mail je motivatie en cv vóór 6 juli naar Renée Smit via sollicitatie@markantuden.nl o.v.v. technicus. Heb je vragen over deze functie? Stel ze gerust!

Sven Derix (hoofd techniek) beantwoordt ze graag voor je. Mail (sderix@markantuden.nl) of bel (06-19820325) hem even. De startdatum is in overleg. Wie weet tot snel!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.