Lindenberg Cultuurhuis: Muziek- en Dramadocenten PO/VO

Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen zoekt Muziek- en Dramadocenten PO/VO voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Lindenberg is het cultuurhuis van Nijmegen, een professioneel en sprankelend cultureel bedrijf met de focus op cultuureducatie. De Lindenberg heeft haar thuisbasis middenin het centrum van Nijmegen maar is in én voor de hele stad actief. De Lindenberg biedt lessen in kunst- en cultuureducatie in het onderwijs en de vrije tijd, en programmeert voorstellingen en verdiepende activiteiten in haar eigen (theater)zalen.

Lindenberg Cultuurhuis is op korte termijn op zoek naar kunstvakdocenten muziek en drama om aan het werk te gaan voor de afdeling Lindenberg op School.

Muziek- en Dramadocenten PO/VO

nader te bepalen aantal uur

Wie zoeken wij?
Wij zoeken docenten met een afgeronde kunstvakopleiding in de richting muziek of drama. Wij zijn op zoek naar docenten met ervaring in het onderwijs. Daarnaast hebben we ook plek voor beginnende kunstvakdocenten. We hebben vacatures op verschillende scholen, voor verschillende groepen en met verschillende vragen. In overleg proberen we te komen tot optimale roosters en overeenkomsten. Als kunstvakdocent in dienst van de Lindenberg heb je de mogelijkheid om zowel op scholen in Nijmegen en omgeving te werken als bij onze cursussen en workshops in de vrije tijd.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving.
  • Salariëring conform CAO Kunsteducatie, aanstelling op freelancebasis ook mogelijk.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een enthousiast en professioneel team van collega-docenten en ondersteuners.
  • Extra begeleiding en coaching voor beginnende kunstvakdocenten.

Solliciteren of meer weten?
Bondige motivatiebrief en CV per mail naar vacatures@delindenberg.com. Naar aanleiding van de brief zullen er in eerste instantie verkennende telefonische gesprekken gevoerd worden.

Vragen over deze vacature? Neem contact op met Rini Sonnemans, manager van Lindenberg op School: r.sonnemans@delindenberg.com 024-3273924.

Meer over de afdeling waar je komt te werken
Lindenberg op School is de onderwijsafdeling van Lindenberg Cultuurhuis. Wij zijn in heel Nijmegen actief op scholen in het primair en voortgezet onderwijs, en helpen scholen op allerlei manieren om goede cultuureducatie aan hun leerlingen aan te kunnen bieden. Dit doen we onder andere door onze eigen kunstvakdocenten in te zetten om les te geven op school, lesprogramma’s en doorlopende leerlijnen te ontwikkelen en projecten te organiseren. Meer weten over wat Lindenberg op School doet? Bekijk onze animatie op YouTube.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.