Le Guess Who?: Productie Stagiair

Le Guess Who? in Utrecht zoekt een Productie Stagiair voor 24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 30-05-2022Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. De vijftiende editie vindt plaats van 10-13 november 2022 in Utrecht.

Le Guess Who? presenteert geluiden die je op andere plekken niet te horen krijgt, maar volgens ons juist aandacht verdienen omdat ze je kunnen uitdagen en je wereldbeeld verrijken. Artiesten verleggen de grenzen van wat je als bezoeker gewend bent en geven een inkijk in de ontzagwekkende diversiteit van menselijke creativiteit. Door de jaren heen is Le Guess Who? uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend festival, dat bekendstaat om de inspirerende manier waarop grensverleggende muziek wordt gepresenteerd. Gedurende vier dagen neemt Le Guess Who? de stad Utrecht over. Meer dan 150 artiesten treden op in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

U? is het verbindend en gratis toegankelijk dagprogramma van Le Guess Who?, gemaakt voor en mét de stad Utrecht. U? vertaalt de missie van Le Guess Who? en draagt deze uit naar de stad via verschillende activiteiten en projecten. Denk aan muziek en live performances, maar ook aan exposities, kunst, film, markten, diners, talks, educatie en andere projecten. We doen dit samen met Utrechtse culturele- en maatschappelijke instellingen, grassroots initiatieven, horecaondernemers, buurtcentra en bewoners. U? is een open plek, die het doel heeft om de hele stad in teken te stellen van Le Guess Who?.

Le Guess Who? zoekt voor U? een

Productie Stagiair

24 uur per week

Tijdens deze stage werk je samen met de coördinator, programmeur en producent van U? dat plaatsvindt tijdens Le Guess Who? (10-13 november). Het gaat om een stage-opdracht van gemiddeld 24 uur per week, van september t/m november 2022.

Als stagiair productie loop je mee met dagelijkse werkzaamheden die komen kijken binnen dit werkveld, zowel in de voorbereiding als tijdens Le Guess Who?. Je wordt in deze functie betrokken bij veel aspecten van de uitvoerende en technische(stads)festival organisatie.

Enkele taken die je gaat uitvoeren zijn:

 • Organisatie van stadsprojecten als onderdeel van U?.
 • Assistentie van de (technisch) producent van U?.
 • Assisteren bij vrijwilligerscoördinatie, waaronder werving, taakverdeling/planning en aansturing.
 • Ondersteuning van het officemanagement.
 • Bijhouden van accreditatiebestanden.
 • Bijwonen van en notuleren bij productievergaderingen en locatiebezoeken.
 • Ondersteuning van productie m.b.t. exposities en bij aankleding van het festival.

We zijn op zoek naar iemand die:

 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft.
 • Affiniteit heeft met organiseren, festivalproductie, en technische productie.
 • Enthousiast, flexibel en stressbestendig is.
 • Nauwkeurig te werk gaat en initiatief durft te tonen.
 • De Engelse taal goed beheerst.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de omgeving Utrecht.

Wat we bieden:

 • Le Guess Who? is een open, hechte en bevlogen organisatie met een informele en dynamische werksfeer, waar veel ruimte is voor ieders inbreng. Bij Le Guess Who? is iedereen gelijkwaardig en zoeken we altijd naar het inbrengen van verschillende perspectieven in het team.
 • Le Guess Who? bestaat uit een klein team, waardoor je een bijzondere kijk achter de schermen krijgt van het festival, niet alleen qua productie, maar ook op het gebied van programmering en marketing.
 • Een vergoeding van €300,- per maand bij fulltime stage.

Reageren
Interesse? Mail je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 mei naar Seeryz Jalbout (seeryz@leguesswho.com). Heb je vragen? Mail die dan naar hetzelfde adres.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.