ITA Brasserie: Zelfstandig Werkend Kok

ITA Brasserie in Amsterdam zoekt een Zelfstandig Werkend Kok voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 28-05-2022Gijsbrecht B.V. is verantwoordelijk voor de exploitatie van de horeca, publieksservice en catering van Internationaal Theater Amsterdam. Wij verzorgen en regelen alles voor de gasten.

Onze ITA brasserie telt zo’n 120 zitplaatsen met daarnaast een groot terras aan het drukke Leidseplein. We serveren dagelijks ontbijt, lunch en diner. Op de bovenverdieping beheren we het beroemde Ajaxbordes en de Ajaxfoyer, maar eigenlijk faciliteren we feesten en partijen in het gehele gebouw. We cateren veel van deze evenementen binnen het theater zelf. Die evenementen kunnen variëren in grootte van 15 tot 2000 gasten. Je kunt hierbij denken aan een diner in een van de foyers, crewcatering voor onze artiesten of een grote partij zoals het jaarlijkse Boekenbal.

Wij zoeken voor onze Brasserie een

Zelfstandig Werkend Kok

32-40 uur per week

Wat kan je voor ons betekenen?
Natuurlijk ben je allereerst een goede kok die alle basistechnieken beheerst. Je bent allround inzetbaar in onze keukenbrigade. Je kunt dus allround ingezet worden. Mét banqueting-ervaring heb je zeker een streepje voor. Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag als ’s avonds. Je bent enthousiast en je biedt hulp waar dat nodig is. In de Schouwburg gaat het om kwaliteit én snelheid. Samen met het team werk je aan perfecte uitvoering van ons keukenproduct!

Jij:

  • Hebt minimaal twee jaar ervaring in een grotere keuken
  • Bent energiek, stressbestendig, daadkrachtig en staat positief in het leven
  • Maakt makkelijk contact en kunt goed omgaan met diversiteit
  • Banqueting-ervaring is een pre
  • Je woont in of rond Amsterdam

Wij bieden:

  • Een leuke, afwisselende werkplek midden in de stad met leuke collega’s
  • Een passend salaris (conform de cao Horeca)
  • Goed uitgebalanceerde werkweken
  • Inspraak (samen zorgen we altijd voor een goede, moderne en frisse menukaart)
  • Voorstellingen die je mag bezoeken, personeelsfeestjes en borrels

Geïnteresseerd:
Stuur je motivatie en cv in via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marko Lageveen via chefkok@itabrasserie.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.