Eye Filmmuseum: Medewerker Vrienden en Relatiebeheer

Eye Filmmuseum in Amsterdam zoekt een Medewerker Vrienden en Relatiebeheer voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-05-2022Eye is het enige filmmuseum van Nederland en is schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van film en de kunst van het bewegend beeld. Eye bewaart en beheert een collectie van meer dan 50.000 films en een veelvoud aan affiches, foto’s en persoonlijke archieven. Eye presenteert tentoonstellingen op het grensvlak van film en beeldende kunst en filmprogramma’s die licht werpen op de allervroegste filmgeschiedenis tot aan de meest actuele ontwikkelingen in de wereld waarin we leven. Eye toont film in al zijn diversiteit en promoot in samenwerking met de filmsector de Nederlandse film in binnen- en buitenland. Ook stimuleert Eye het begrip van en de liefde voor film met educatieve programma’s in samenwerking met het onderwijs en de filmindustrie.

Eye is een open, informele en op samenwerking gerichte instelling. Als museum wil het voor iedereen een toegankelijke plek zijn, ongeacht etnische, economische, culturele en religieuze achtergrond, gender, seksuele voorkeur, leeftijd en beperking. Eye stelt zich tot doel gelijkheid, inclusie en diversiteit te waarborgen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren.

De afdeling Development
De afdeling zorgt door middel van gerichte relatieopbouw onder particulieren en bedrijven voor additionele inkomsten (sponsoring) die worden ingezet voor conservering van de filmcollectie, de ontwikkeling en realisatie van tentoonstellingen, educatieve projecten, publieksprogramma’s en de promotie van de Nederlandse film in het buitenland. De afdeling vormt een essentiële schakel tussen het museum en zijn corporate en particuliere relaties.

Eye Filmmuseum is op zoek naar een

Medewerker Vrienden en Relatiebeheer

30 uur per week

Taken en verantwoordelijkheden
Eye kent meerdere particuliere geefkringen, ieder met een eigen karakter, specifieke bijdrage en bijbehorende privileges. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande contacten en de werving van nieuwe donateurs op alle niveaus. Je bent creatief, kan out-of-the-box denken en ontwikkelt in samenspraak originele campagnes (onder andere voor social media), wervingsmogelijkheden en privileges. Je vindt het leuk om met mensen kennis te maken, relaties te onderhouden en verder uit te bouwen. Je pakt makkelijk de telefoon, kan overtuigend spreken en wervend schrijven. Je bent een teamplayer, resultaatgericht en zeer klantvriendelijk, toegankelijk, representatief, flexibel en nauwkeurig.

Functie-eisen
Tot slot verwachten wij van je dat je zelfstandig evenementen en exclusieve activiteiten kan organiseren. Je kan omgaan met Excel en Word, waarbij kennis van CRM een pre is. Je bent woonachtig in de regio Amsterdam en hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving op een geweldige plek in Amsterdam en vele leuke, enthousiaste collega’s. De functie betreft een aanstelling voor 30 uur (0.83 fte) voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is conform het Arbeidsvoorwaardenreglement van Eye (schaal 8; min. € 2660,- en max. € 3404,- bruto op fulltime basis, excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Wil je meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hester Barkey Wolf, hoofd Development via HesterBarkeyWolf@eyefilm.nl.

Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag vóór 26 mei via vacatures@eyefilm.nl t.a.v. Monique Aartsen, hoofd P&O, onder vermelding van ‘Vacature Vrienden en Relatiebeheer’.

De eerste gesprekken vinden plaats op 2 juni 2022
De tweede gesprekken vinden plaats op 14 juni 2022

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.