Dirk Scheele Producties: Stagiair(e) Tourmanagement

Dirk Scheele Producties in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Tourmanagement voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenDirk Scheele Producties maakt en ontwikkelt theaterproducties en TV- en YouTubeseries.

In theaterseizoen 2021-2022 speelt de solovoorstelling ‘Muziek maken met Dirk Scheele’ en gaat vanaf februari de bandvoorstelling ‘Roep van de Jungle’ in première.

Dirk Scheele is de grootste popartiest voor kinderen tussen de 2 en 7 jaar en heeft een enorme fanbase. Hij heeft meer dan 80 miljoen hits op YouTube, 60.000 abonnees en trekt vele kijkers met zijn televisieserie op Nickelodeon.

Dirk Scheele Producties zoekt vanaf november 2022 t/m juni 2023 een

Stagiair(e) Tourmanagement

24 tot 32 uur per week

Wij zijn op zoek naar
Een zelfstandige, initiatief nemende en gemotiveerde stagiair(e) (MBO/HBO) die zin heeft om veel te leren in de theater- en muzieksector. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om veel mee te gaan op tour, alle productie rondom de voorstellingen te organiseren en als aanspreekpunt te dienen voor zowel de band, techniek als ook het theater. Het zwaartepunt ligt op productie in deze stage, maar ook taken rondom publiciteit zal op kantoor aan bod komen.

Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en interesses binnen de organisatie. De organisatie is klein, waardoor je van alle disciplines wat meekrijgt. Wij werken in een informele sfeer. Je werkt nauw samen met de zakelijk leider en de productie- en publiciteitsmedewerker, maar zal ook veel meekrijgen van het impresariaat waar wij ons kantoor mee delen. Naast je werk in de weekenden tijdens de voorstellingen, ben je ook 1 à 2 dagen doordeweeks op kantoor waardoor de stage heel afwisselend is.

Werkzaamheden

  • Meehelpen bij het werven, selecteren en begeleiden van de nieuwe bandleden
  • Je bent verantwoordelijk voor alle productionele taken die bij de theatertours komen kijken
  • Je bent een schakel tussen o.a. het theater, de band, Dirk en kantoor
  • Je coördineert de repetities en eventuele draaidagen voor nieuwe video’s
  • Je bent verantwoordelijk voor de merchandise verkoop en/of de theatrale speeltuin die meegaan met de voorstellingen
  • Bedenken en uitvoeren van publiciteitsacties in samenwerking met de theaters
  • Mede beheren van de social media-accounts

Contactgegevens
Contactpersoon: Melissa Lagerburg (productie- en publiciteitsmedewerker)
Bezoek- en postadres: Zamenhofstraat 150 unit 110 1022 AG Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4942074
E-mailadres: melissa@dirkscheele.nl

Er is een stagevergoeding

Stageperiode kan in overleg afwijken van de genoemde periode nov-juni

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.