De Meerpaal: Docent Muziek

De Meerpaal in Dronten zoekt een Docent Muziek – Kleutermuziek, Ontdek je instrument en Speciaal Muziekonderwijs voor 2,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-05-2022De Meerpaal in Dronten verbindt mensen en organisaties. De unieke multifunctionele organisatie biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud op het gebied van cultuur, welzijn, theater, bioscoop, grand café, alsmede congressen en exposities. Dit alles vanuit een uniek gebouw in Dronten, twee dorpshuizen en vanuit de wijken.

De Meerpaal is een organisatie met veel gezichten en zeer veel mogelijkheden. De ambitieuze organisatie met 130 professionele medewerkers en 500 betrokken vrijwilligers geeft vorm aan inspiratie en ontmoeting.

Muziek maken, tekenen, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren… Het kan allemaal bij De Meerpaal! Voor baby’s tot senioren, alleen of in een groep. De mogelijkheden zijn eindeloos. Professionele docenten zorgen voor aanbod op maat. Ook biedt De Meerpaal haar cursisten mogelijkheden om te schitteren op het podium of eigen werk te tonen bij exposities. Meedoen is de kunst!

We geven lessen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Docent Muziek

voor de cursussen Kleutermuziek, Ontdek je instrument en Speciaal Muziekonderwijs

2,5 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding

De cursus Speciaal Muziekonderwijs is een wekelijkse activiteit, waarbij je in een ontspannen sfeer muziek maakt met cursisten met een verstandelijke beperking. Het is eventueel mogelijk om al voor de zomer hiermee te starten.

Ontdek je instrument is een oriëntatie cursus voor kinderen vanaf 6 jaar. Je krijgt de ruimte om de cursus zelf vorm te geven, met de mogelijkheid tot het uitnodigen van instrumentale vakdocenten uit het team van De Meerpaal Academie.

Wij zoeken een docent met:

  • Een (bijna) afgeronde kunstvakopleiding
  • Een creatieve, warme en enthousiaste persoonlijkheid, die out-of-the-box denkt maar ook in staat is om structuur te bieden.
  • Basale vaardigheid in het bespelen van meerdere muziekinstrumenten (anders dan het Orff instrumentarium)
  • Plezier in en ervaring met zingen met deze doelgroep.
  • Beschikbaarheid bij voorkeur op maandag

Wij bieden:
Voor deze functie geldt dat wij een uitdagende werkomgeving en een passend arbeidsvoorwaardenpakket bieden conform de CAO Kunsteducatie.

Salarisindicatie: schaal 8, afhankelijk van relevante werkervaring.

Je schriftelijke reactie met motivatie en CV kun je uiterlijk 29 mei 2022 sturen aan:
De Meerpaal, t.a.v. Personeelszaken, Leonie de Gruiter, Postbus 92, 8250 AB DRONTEN of per e-mail: personeelszaken@meerpaal.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariëlle Mud, Coördinator Muziek, marielle.mud@meerpaal.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.