de Bibliotheek Enschede: Managementassistent

De Bibliotheek Enschede in Enschede zoekt een Managementassistent voor 24-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 03-06-2022Ben jij dé managementassistent voor de Bibliotheek Enschede?

De Bibliotheek is allang niet meer de plek waar alleen boeken uitgeleend worden. Bij ons kun je terecht voor inspiratie, voor het brengen en halen van verhalen, voor het ontmoeten van elkaar, studeren of werken. We werken samen met allerlei partners uit de stad en regio. En we zijn niet alleen actief in onze zes vestigingen, maar ook op andere plekken, dicht bij de inwoners, zoals bijvoorbeeld op scholen en in wijkcentra.

Onze huidige collega gaat eind dit jaar met pensioen. Ter vervanging van haar zoeken wij voor onze directeur en het managementteam een positief ingestelde, initiatiefrijke, hands-on

Managementassistent

24-28 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt ons managementteam, bestaande uit de directeur en twee managers. In deze rol weet je veel over de kernactiviteiten van de organisatie en je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie. Je houdt zicht op de agenda en prioriteiten van directie en MT, je organiseert en notuleert de vergaderingen van MT en Raad van Toezicht, organiseert activiteiten, beheert informatie en correspondentie en ondersteunt bij het opstellen en vormgeven van managementrapportages. Het opbouwen en beheren van een (digitaal) archief (onder andere personeelsdossiers) is eveneens een verantwoordelijkheid van deze functie. Daarnaast handel je vragen af van collega’s, je beheert de voorraad kantoorartikelen en zorgt voor bestellingen. En je beheert de verhuur van ruimten.

Wat breng je mee?

  • Hbo werk- en denkniveau of ten minste een afgeronde mbo-4-opleiding aangevuld met relevante ervaring en/of scholing.
  • Minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitstekende communicatieve en digitale vaardigheden (Outlook, Word, Excel en PowerPoint).
  • Je hebt gevoel voor organisaties, hebt snel door ‘hoe het werkt’ tussen afdelingen.
  • Je bent een gedreven en flexibele collega die graag samenwerkt.
  • Je kunt uitstekend plannen en organiseren.
  • Je bent nauwkeurig en zorgvuldig en vertrouwelijke informatie is bij jou in goede handen.
  • Je weet van aanpakken en je werkt resultaatgericht en zelfstandig.
  • Je bent stressbestendig, schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en houdt overzicht.

Wat bieden we je?
Een uitdagende functie voor 24 tot 28 uur per week in een fijne, inspirerende en maatschappelijk relevante omgeving met leuke collega’s voor wie professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit belangrijk zijn. In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Het salaris is conform de cao Openbare Bibliotheken.

We mikken op startdatum 1 november 2022 zodat er nog voldoende tijd is om in te werken en over te dragen.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de huidige management assistente, Annemiek Robben, telefoonnummer 06-533 187 00 of per mail: a.robben@bibliotheekenschede.nl.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw motivatie met cv uiterlijk op vrijdag 3 juni naar: a.robben@bibliotheekenschede.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 9 juni en dinsdag 14 juni.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.