Coffee Star: Barista

Coffee Star zoekt Barista’s voor bibliotheeklocaties in Den Haag, Delft, Leiden, Haarlem en Almere voor 10 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Oproepkracht, Parttime | Sluitingsdatum: geenWe zijn een groeiende keten van koffiebarretjes die vooral in bibliotheken gevestigd zijn. Onze teams zijn hecht, informeel en ons bedrijf geeft veel vrijheid voor eigen inbreng. Iedereen heeft een stem bij ons! Dat maakt dat mensen ook niet snel weg gaan en veel langdurige relaties met werknemers aan gaan.

We zijn niet zo maar horeca, we maken ontmoetingsplekken in organisaties!

Tegenwoordig heeft elke bibliotheek een volwaardig horecaconcept. Wij durven te stellen dat wij de grondlegger zijn van dat concept en hebben een grote rol gespeeld bij de horecaontwikkeling in bibliotheken de afgelopen 15 jaar. Speciaal voor deze locaties spelen het maatschappelijk en lokaal belang een grote rol. Ook hier komt onze flexibiliteit naar voren en passen wij ons naadloos aan op specifieke wensen.

We zoeken voor onze vestigingen in Bibliotheek Den Haag, Hortus Botanicus Delft, Bibliotheek Leiden, Bibliotheek Haarlem en Bibliotheek Almere

Barista’s

voor 10 tot 38 uur per week

We zoeken leuke barista’s. Ervaring is niet nodig, interesse in de branche is wel erg fijn 🙂

We zoeken mensen die het leuk vinden om lekkere koffie’s te maken en met het team een gezellige werkdag neer te zetten. Een goed verantwoordelijkheidsgevoel is fijn, dat creëert loyaliteit in onze gezellige en hechte teams.

We vinden het helemaal niet erg om jou te leren hoe je die lekkere cappuccino’s zet, ervaring is dus niet nodig. Wel vinden we het fijn als je iemand bent die zich aangetrokken voelt tot de horeca, en bereid bent om alles te leren.

We zijn echt een bedrijf dat zich richt op de mensen en we zijn erg bezig met de wereld om ons heen. We maken constant nieuwe, duurzamere keuzes.

Je krijgt bij ons je vakantiegeld en je vakantie-uren gelijk in je marktconform uurloon uitbetaald, waardoor je per maand een leuker bedrag op je bankrekening ziet dan bij andere horeca.

Wil jij oneindig veel lekkere cappu’s drinken, leuke nieuwe mensen leren kennen en echt wat opbouwen in een groeiend koffie bedrijf? Mail ons dan, we staat om je te springen!

Voel jij hier wel wat voor?
Mail dan je CV met een korte introductie over jezelf en je ervaring naar emmy@coffee-star.nl. Geef daar ook gelijk aan welke locatie je voorkeur zou hebben. Tot snel, we hebben zin om je te ontmoeten!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.