CKC & partners: Workshopleider

CKC & partners in Zoetermeer zoekt Technisch-Creatieve Workshopleiders voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-07-2022CKC & partners is dé organisatie voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Wij willen elke Zoetermeerder kunst en cultuur laten ervaren en hen stimuleren hun creativiteit en verbeeldingskracht tot ontwikkeling te brengen: kwaliteiten waar je veel plezier van hebt en die je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Voor jong en oud; op school, in de wijk of in ons bruisende cultuurcentrum. Een uitdagende opdracht waar we met ons team elke dag aan bouwen.

CKC & partners zoekt per 1 september 2022 workshopleiders op zzp-basis die “creatieve techniek” workshops willen leiden in ons Digital Art Lab (digitalartlab.nl).

Technisch-Creatieve Workshopleider

een nader te bepalen aantal uur

Wij zoeken freelance creatieve techneuten die het leuk vinden om op woensdagmiddagen afgewisseld met andere docenten workshops te geven. Je ontwikkelt en geeft de workshopreeks aan de hand van een thema wat jij zelf of in overleg met de andere workshopleiders vooraf bedenkt. Naast de Open Lab Junior workshops zijn er ook regelmatig andere workshops waar je invulling aan kan geven.

Wat wordt van jou verwacht:

  • Je bent slim, flexibel, creatief;
  • Je beschikt over technische en didactische vaardigheden om workshops te leiden;
  • Je hebt ervaring in het samenwerken met jonge kinderen en jong volwassenen;
  • Tijdens de workshops kun je de kinderen en jong volwassenen uitdagen, nieuwsgierig maken en hen nieuwe vaardigheden en inzichten verschaffen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het verzinnen en uitvoeren van technisch/creatieve workshops in de vorm van een korte cursus. Een cursusreeks bestaat uit zeven woensdagmiddagen;
  • Je doet dit op een speelse en experimentele manier en gaat samen met de deelnemers op onderzoek uit binnen het thema van de workshop.

Wat bieden wij jou:

  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Enthousiaste en betrokken collega’s;
  • De mogelijkheid om meerdere keren per jaar een workshopreeks te verzorgen;
  • Een dynamische functie met veel zelfstandigheid.

Over Open Lab Junior
Open Lab Junior is een wekelijks terugkerende workshop binnen het Digital Art Lab. Open Lab Junior vindt plaats op woensdagen tussen 14 en 16 uur en is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ze leren er op creatieve wijze allerlei technische vaardigheden. Ook leren ze over conceptontwikkeling, hoe je van een idee naar een werkend project komt. En bovenal leren ze dat geeky zijn leuk is!

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV motivatiebrief naar: werkenbij@ckc-zoetermeer.nl. Reageren kan t/m 1 juli 2022.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.