CKC & Partners: Senior Programmaregisseur

CKC & Partners in Zoetermeer zoekt een Senior Programmaregisseur voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-05-2022CKC & partners is dé organisatie voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Wij willen elke Zoetermeerder kunst en cultuur laten ervaren en hen stimuleren hun creativiteit en verbeeldingskracht tot ontwikkeling te brengen: kwaliteiten waar je veel plezier van hebt en die je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Voor jong en oud; op school, in de wijk of in ons bruisende cultuurcentrum. Een uitdagende opdracht waar we met onze teams elke dag aan werken.

Om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor alle Zoetermeerders, heeft CKC & partners vier programma’s: cultuureducatie in de vrije tijd, cultuureducatie in het onderwijs, cultuurparticipatie in de wijk en ondersteuning van amateurverenigingen in Zoetermeer.

Voor twee van onze programma’s zijn wij per direct op zoek naar een senior programmaregisseur. Het betreffen onze programma’s ‘Cultuureducatie in de Vrije Tijd’, dat alle cursussen en activiteiten gericht op talentontwikkeling en samenspel beslaat, en het nog op te zetten programma ‘Ondersteuning amateurverenigingen’, gericht op het versterken van verenigingen en initiatieven binnen kunst en cultuur. Zo draag je bij aan de realisatie van de missie en strategie die we met elkaar hebben ontwikkeld. Leidend daarbij zijn de vragen van onze klanten en partners, de opdrachten van de gemeente Zoetermeer en ontwikkelingen in samenleving en markt.

Senior Programmaregisseur

0,8 fte

Als senior programmaregisseur van CKC & partners:

 • Ontwikkel je en geef je sturing aan de programma’s binnen de werkvelden ‘Cultuureducatie in de Vrije Tijd’ en ‘Ondersteuning amateurverenigingen’. Je doet dit in overleg en nauwe samenwerking met alle stakeholders.
 • Initieer je en leid je grote, complexe projecten en stuur je projectteams en
  -medewerkers aan. Je hebt daarbij oog voor het proces én het resultaat.
 • Zorg je voor budgetbewaking, evaluatie, borging en voor terugkoppeling naar stakeholders.
 • Werk je in opdracht van onze artistiek leider.
 • Ben je intern (voor docenten en andere medewerkers) en extern (voor bijvoorbeeld samenwerkingspartners) het eerste aanspreekpunt als het gaat om het operationele management van de programma’s ‘Cultuureducatie in de Vrije Tijd’ en ‘Ondersteuning amateurverenigingen’.

Jouw competenties:

 • Je hebt grondige kennis van en affiniteit met amateurkunst, cultuureducatie en
  -participatie.
 • Je kunt complexe zaken overzien en je kunt goed schakelen tussen helicopterview en details die ertoe doen. Je bent besluitvaardig.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden: als gespreksleider ben je een actieve luisteraar, stel je open vragen en trek je heldere, samenvattende conclusies.
 • Je bent een netwerker, bruggenbouwer en verbinder.
 • Je bent in staat om op een open manier feedback te geven aan bijvoorbeeld teamleden.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider en hebt een HBO+ denk- en werkniveau.
 • Je beschikt over financieel inzicht en hebt ervaring met het beheer van budgetten.

CKC & partners biedt jou:

 • Een mooie baan in een inspirerende, artistieke omgeving, namelijk bij hét cultureel netwerk van Zoetermeer. Wij zetten ons in om mensen te inspireren met en voor kunst & cultuur: 48 weken per jaar, 7 dagen per week!
 • Een werkorganisatie met 64 medewerkers, ruim 60 partners en ZZP’ers in ons netwerk en 25 vrijwilligers: stuk voor stuk mensen met een enorme passie voor hun vak.
 • Een goed ontwikkeld netwerk met veel samenwerkingspartners.
 • Uitdaging om mee te bouwen aan de toekomst van CKC & partners.
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO KE, de functie is gewaardeerd in schaal 10.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Stuur jouw motivatie en cv naar: werkenbij@ckc-zoetermeer.nl

Je kunt op deze vacature reageren tot en met 29 mei 2022.

Voor meer informatie is waarnemend directeur Han Eygenraam in de middagen bereikbaar op 06-30168742. Voor aanvullende informatie over onze organisatie, verwijzen wij je naar onze website www.ckc-zoetermeer.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.