BonteHond: Stagiair(e) Marketing / Communicatie

BonteHond in Almere zoekt een Stagiair(e) Marketing / Communicatie stage voor 32 of 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 20-05-2022BonteHond is één van de grootste jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Vanuit ons kleurrijke kantoor in het centrum van het jonge Almere maken we met professionele makers als acteurs, regisseurs, technici en muzikanten theatervoorstellingen voor kinderen.

We proberen zo veel mogelijk alledaagse thema’s uit te lichten, zodat het voor iedereen herkenbaar is. Met deze voorstellingen toeren we door heel het land en zelfs daarbuiten. We gaan langs theaters en scholen, maar spelen ook bij voetbalclubs en op festivals. En we doen nog veel meer! Zo ontwikkelen we kunstlessen voor Almeerse basisscholen, maken we YouTube series, ontwikkelen wij podcasts voor en door kinderen en schrijven we zo nu en dan een kinderboek. We laten ons niet graag in een hokje plaatsen en vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen.

Stagiair(e) Marketing / Communicatie

32 of 40 uur per week

Heb jij interesse in cultuur? Ben je communicatief vaardig? Houd jij je graag bezig met tekst en beeld? Weet jij alles van socials? Dan ben je bij BonteHond op de juiste plek! Je vindt het heerlijk om plannen helder te communiceren aan het team en externe partijen. Je hebt een hart voor theater en wilt alles leren wat er te leren valt. Samen met drie publiciteitsmedewerkers vorm je een afdeling. Je schrijft mee aan persberichten en nieuwsbriefitems, maakt content voor sociale media (tekst en beeld), bedenkt ludieke acties rondom producties en premières en bent het aanspreekpunt voor collega’s en theaters waar BonteHond speelt. Ook zorg je ervoor dat alle uitingen (print en online) up-to-date zijn en onderhoudt contact met casts & crews.

Wij bieden een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen én waar jouw eigen input gewaardeerd wordt. Je draait mee in een zeer productief team en wordt betrokken bij alle activiteiten van BonteHond. Ook is het mogelijk om buiten je kerntaak om mee te werken op andere afdelingen, zoals educatie, productie, verkoop of zakelijk. In overleg kijken we naar jouw leerdoelen en welke projecten daar het beste bij passen. Zo creëren we samen met jou een unieke werkervaring met veel ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden een stagevergoeding van € 350 per maand op basis van fulltime dienstverband.

We zijn op zoek naar nieuwe, verfrissende ideeën, naar mensen die onze blik op de wereld kunnen verbreden. Iedereen is dan ook welkom om te solliciteren. Waar je vandaan komt, waar je woont, welke opleiding je volgt of van wie je houdt maakt daarom ook helemaal niets uit.

Solliciteer: Stuur je motivatie en CV uiterlijk 20 mei 2022 naar info@bontehond.net onder vermelding van ‘Stage Publiciteit’.

Meer info: Kijk op www.bontehond.net of bel 036-5336311 en vraag naar Lisa Kuyp of mail lisa@bontehond.net.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.