AVROTROS: Marketeer Klassieke Muziek

AVROTROS in Hilversum zoekt een Marketeer Klassieke Muziek voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-06-2022AVROTROS bereikt met haar programma’s, activiteiten én (drama)series wekelijks 3 van de 4 Nederlanders. We dragen bij aan een goed geïnformeerde, veilige en rechtvaardige samenleving en verrijken deze met toegankelijke kunst en cultuur. We voelen ons verantwoordelijk voor het collectief en stimuleren daarom in al onze programma’s en activiteiten de gezamenlijke beleving. Daarom zeggen wij: AVROTROS. De omroep voor ons.

Voor de afdeling marketing zoeken we een enthousiaste

Marketeer Klassieke Muziek

36 uur per week

In deze functie zal je ga je voor ⅔ van de tijd campagnes en acties initiëren & coördineren voor het AVROTROS Vrijdagconcert. Daarnaast zal je als klassieke muziek expert binnen de afdeling marketing betrokken worden bij alle marketing plannen rondom het thema klassieke muziek bij AVROTROS. Je kunt dan denken aan promotie van podcasts, radioprogramma’s, tv programma’s zoals Maestro en het Prinsengrachtconcert en ledenwerving.

Werkzaamheden:

 • Voor het AVROTROS Vrijdagconcert ontwikkel en coördineer je zelfstandig marketingplannen die bijdragen aan de doelstellingen mbt ticketverkoop en merkbekendheid.
 • Je stuurt creatie aan en koopt zelfstandig media in.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze marketingplannen/acties en bewaakt begrotingen.
 • Je werkt nauw samen met de programmeur van het AVROTROS Vrijdagconcert en de marketingmedewerkers van TivoliVredenburg.
 • Binnen de afdeling marketing ontwikkel je (samen met het team) acties die zorgen voor een groter bereik, meer interactie of meer leden voor de programma’s van AVROTROS, binnen het thema klassieke muziek.

Profiel:

 • Affiniteit met en kennis van klassieke muziek
 • Affiniteit met de programma’s van AVROTROS
 • Ervaring in een marketing functie
 • HBO werk- en denk niveau
 • Je bent communicatief sterk
 • Je werkt graag samen
 • Je hebt een proactieve houding

Vragen
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jeroen Boerman: jeroen.boerman@avrotros.nl.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met kans op verlenging. Naast een leuke baan in een dynamische, ambitieuze en plezierige werkomgeving biedt AVROTROS een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel (schaal G).

Reageren
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan voor 30 juni een schriftelijke sollicitatie met motivatie (inclusief cv) naar vacature@avrotros.nl o.v.v. vacaturenummer 22.027.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.