Altstadt Rotterdam: Bedrijfsmanager Horeca/ Horeca-Partner

Altstadt Rotterdam in Rotterdam zoekt een Bedrijfsmanager Horeca/ Horeca-Partner voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-06-2022Altstadt Rotterdam is in aanbouw in Historisch Delfshaven, Rotterdam. Straks is hier een theaterzaal, twee grote repetitiestudio’s, een kleine studio, een leesruimte, vergaderzaal en een kantine /-theaterfoyer.

Het hart van ons bedrijf is na de bouwperiode een theater dat plek biedt aan zo’n 150 tot 200 mensen per voorstelling. Het eigen gezelschap zal die zaal geregeld bespelen en tevens voorstellingen programmeren van (inter)nationale makers en spelers die op dit moment de weg naar Rotterdam niet vinden.  Daarnaast zijn er repetitiestudio’s voor (podium)kunst, waar o.a. de toneelschool Rotterdam vaste gebruiker van is.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er (podium)kunst gemaakt, geleerd, gespeeld & gezien. Publiek, geïnteresseerden, jong talent, studenten van de Toneel Vakschool Rotterdam en professionals komen elkaar tegen.

Bij Altstadt Kantine kan ontspannen worden geborreld, gewerkt, gedronken en gegeten rondom de activiteiten die in en om het hele gebouw plaatsvinden. Ook als je ‘gewoon’ een kop koffie wil drinken of ontbijten met uitzicht op de prachtige Aelbrechtskolk ben je bij de Kantine aan het juiste adres!

Bedrijfsmanager Horeca/ Horeca-Partner

40 uur per week

Jij ziet in Altstadt Rotterdam – prachtzaak met terras op een unieke plek in R’dam, theater, repetitiestudio’s & meer – dé uitgelezen kans om je ambities in de horeca waar te maken. Je hebt een hart voor Rotterdam en cultuur.

Jij wil je als horecamanager verantwoordelijk maken voor het dagelijks reilen en zeilen van de zaak – het bereiken van de volle potentie en het opzetten van de volgende fases van de horeca rondom de opening van het theater. Je groeit mee met de zaak en sluit je aan bij het kleine team van cultureel ondernemers waarmee Altstadt is opgericht.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het leiden van een team bestaande uit zo’n 20 personeelsleden, de dagelijkse leiding op de vloer, het in de gaten houden van de cijfers en hier op in kunnen spelen, het contact met de leveranciers levend houden, bestellingen doen, wervingsprocedures onderhouden, adequaat reageren op drempels onderweg in samenwerking met de directie van Altstadt Rotterdam.

Vergoeding: CAO/Marktconform (+ mogelijk resultaatdelingsregeling.)

Interesse? Stuur een mailtje met CV en motivatie naar horeca@altstadt-rotterdam.nl t.a.v. Marijke.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.