Zinder Educatie: Docent Piano

Zinder Educatie in Tiel zoekt een Docent Piano voor 4-8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 26-05-2022Zinder Educatie is als onderdeel van Cultuurbedrijf Tiel hét centrum voor de kunsten van Tiel en omgeving. Zinder verzorgt lessen op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst aan kinderen, jongeren en volwassenen die een kunstvorm in hun vrije tijd beoefenen en op scholen voor primair en voortgezet onderwijs.

Wij zoeken met ingang van schooljaar 2022-2023 naar een

Docent Piano

4-8 uur per week

Functie
We zijn op zoek naar een allround docent piano voor zowel lessen in vrije tijd als ‘Muziek in de Klas’ op basisscholen. De lespraktijk bestaat uit leerlingen van alle leeftijden en niveaus, met diverse muzikale voorkeuren. Je werkt samen met een team van docenten om de muziekschool als geheel te profileren. De lespraktijk zal naar schatting in aanvang bestaan uit ongeveer 4 lesuren per week. Op korte en middellange termijn is uitbreiding mogelijk en wenselijk. De lessen ‘Muziek in de Klas’ worden gegeven in een team van drie docenten. Samen met het team geef je vorm en inhoud aan klassikale lessen aan kinderen uit groep 5 en 6. De lessen vinden plaats op donderdag onder schooltijd (8.45 – 14.15 uur) gedurende 24 weken.

Wat bieden wij?

 • uitstekende faciliteiten en vaste werktijden;
 • samenwerking binnen een gedreven docententeam;
 • goede beloning waarbij inbegrepen voorbereidings-, vergader- en reistijd;
 • ruimte voor eigen initiatief en andere opdrachten;
 • korting op tickets van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof;
 • korting op deelname aan een cursus bij Zinder Educatie.

Wat verwachten wij?

 • professionele opleiding en een ter zake doende lesbevoegdheid: piano en/of docent muziek;
 • zelfstandig ondernemerschap: de lessen worden verzorgd als zelfstandig ondernemer;
 • verantwoordelijkheid voor de inhoud van de lessen;
 • betrokkenheid bij het project en de organisatie;
 • communicatieve vaardigheden, zowel richting leerlingen en leerkrachten als collega’s;
 • vaardigheid op het gebied van een muzieknotatie programma.

Meer informatie & reageren?
Wil jij als zelfstandig ondernemer bij Zinder Educatie aan de slag? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór donderdag 26 mei 2022 naar Zinder Educatie, t.a.v. Alwin de Vries, advries@cultuurbedrijftiel.nl. Op basis van CV en motivatie wordt er een selectie gemaakt. Kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 8 juni in Zinder, Tiel.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.