Walibi Holland: Acteurs

Wicked Woods - Halloween Spooky Days

Walibi Holland in Biddinghuizen zoekt Acteurs voor Halloween voor 12 tot 18 dagen, rond de 8 à 10 uur per dag | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenWalibi Holland is hét attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen: HARDGAAN voor iedereen! Ook tijdens Halloween is dit ons motto. Voor één maand in het jaar wordt het park overgenomen door Halloween. Licht, geluid, special effects en acteurs zorgen dat de gast een angstaanjagende belevenis krijgt. De acteurs zijn hiervoor het belangrijkste onderdeel; zij brengen de grootste angsten tot leven. De acteurs zijn over het gehele park te vinden. Ze spelen in Scare zones of Haunted Houses die allemaal een eigen thema / verhaallijn hebben.

Wij zoeken in Walibi Holland voor Halloween

Acteurs

12 tot 18 dagen rond de 8 à 10 uur per dag

Zet jij Walibi Holland geheel op z’n kop als angstaanjagende zombie, bloeddorstige vampier of doorgedraaide patiënt? Laat jij onze gasten huilen van angst…? Of ben jij juist die vogelverschrikker of stoere piraat die supergoed met kinderen om weet te gaan en ervoor kan zorgen dat zij een spooky, maar super leuke dag krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen met Halloween Fright Nights?
Honderden angstaanjagende Halloween figuren zetten Walibi Holland geheel op z’n kop. Als scare actor kom je terecht in een Scarezone of Haunted House welke op verschillende plekken op het park te vinden zijn. Jij zorgt ervoor dat onze gasten de longen uit het lijf gillen, in hun broek plassen van angst en bezorgt hen de ergste nachtmerries!

Wat ga je doen met Halloween Spooky Days?
Jij zult de monsters van 6 tot 12 jaar een spannende en uitdagende dag bezorgen. Je zult aan de hand van een script werken en de daarbij behorende regieaanwijzingen volgen. Of zonder specifieke tekst en met jouw rijke fantasie uit het blote hoofd een mooi/stoer/eng verhaal vertellen. Samen met de kleine monsters zal je de interactie aangaan en goed de grens aan voelen tussen spannend en eng.

Welke rol je uiteindelijk zult spelen, zal aan de hand van jouw auditie worden bepaald door het castingteam.

De Halloween dagen zijn als volgt:
HFN is 8, 9, 15,16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober.
HSD is 8, 9 en 15 t/m 30 oktober.

Wat breng je mee?

  • Jij kunt altijd in jouw karakter blijven. (Je hoeft hiervoor geen theater ervaring te hebben);
  • Je hebt een killer timing en kan veel energie geven tijdens een scare of improvisatie;
  • Je kunt verschillende transformaties geven en staat stevig in je schoenen;
  • Het allerbelangrijkste: jij speelt jouw rol met enthousiasme en inzet en als een echte teamspeler;
  • Werktijden HFN zijn tussen 13.00 en 23.00 uur, voor HSD tussen 08.00 en 18.00 uur.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Je komt te werken binnen een enthousiast en hecht team van Halloween;
  • Tijdelijk contract op oproepbasis voor de maanden september en oktober;
  • Een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding.
  • Een scaretraining zodat jij optimaal bent voorbereid;

De auditie
Wanneer je aanmelding bij ons binnen is, zullen wij deze beoordelen en je wel of niet uitnodigen. Hierover zullen we je zo snel mogelijk informeren. Wanneer we je uitnodigen voor een auditie bij Walibi, sturen we je meer informatie. Wanneer je uitgenodigd wordt ontvang je de mogelijkheid zelf je auditie dag en tijdstip te kiezen, wat voor jou het beste uitkomt.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.