Submarine: Personal Assistant

Submarine in Amsterdam zoekt een Personal Assistant voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 28-05-2022Bij Submarine bedenken en produceren we animatie-, documentaire- en live-action-films en -series en interactieve producties. Niet alleen voor KRONCRV en AVROTROS maar ook voor buitenlandse omroepen als ZDF, ARTE en Channel 4, en voor streamers als Amazon Prime en Netflix. Onze productiestudio is gevestigd in hartje Amsterdam maar dankzij ons uitgebreide internationale netwerk is de hele wereld onze arena.

Onze getalenteerde en gerenommeerde filmmakers verkennen de grenzen van het bewegende beeld. Daarom gaan de producties van Submarine vaak in première op de grote internationale filmfestivals en winnen we belangrijke prijzen, waaronder de Prix Europa, NHK Japan Prize, Peabody Award, SXSW Interactive Award en een International Emmy Award.

Wij zoeken per direct een

Personal Assistant

40 uur per week

In deze functie, in een informele inspirerende werkomgeving, ondersteun je de directie. Je stelt altijd de juiste prioriteiten en bent in staat de werkzaamheden van de directie te managen. Hierbij ligt een sterke focus op pro activiteit, mee en vooruitdenken, werk uit handen nemen en signaleren, initiëren en coördineren van acties.

Jouw taken bestaan onder andere uit

 • Agenda en to do lijst van de directie beheren.
 • Het voorbereiden van afspraken, het organiseren van vergaderingen en afspraken en de follow-up daarvan.
 • Markten en festivals plannen, waaronder het boeken van reizen en hotels.
 • De telefoon opnemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vele contacten: je zal contacten onderhouden met (internationale) interne en externe partijen.
 • Inkomende plannen bijhouden en intern voorleggen.
 • Hulp bij de ontwikkeling van projecten: onderzoek doen naar beeldmateriaal en creatieve collaborators, pitches maken, verzenden en opvolgen.

Wie zoeken wij

 • Uitstekende beheersing van de Engelse en de Nederlandse taal.
 • Je kunt goed organiseren, plannen en bent goed met multitasking.
 • Vooruitdenkend en in staat de volgende stappen anticiperen.
 • Beheersing van Excel, Keynote, Powerpoint en eventueel Photoshop en Indesign.
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in Amsterdam of omgeving.

Ons aanbod
Een uiterst afwisselende baan van 40 uur waarin je werkt met jonge, professionele creatievelingen in het creatieve hart van Amsterdam. Submarine huist in een monumentaal pand, LAB111, waarin ook een café en filmhuis gevestigd zijn – waar we beide regelmatig gebruikt van maken.

Heb je interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar Rem Berger, via jobs@submarine.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.