Space Expo: Manager Marketing en Sales

Space Expo in Noordwijk zoekt een Manager Marketing en Sales voor minimaal 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Fulltime | Sluitingsdatum: 23-05-2022Space Expo is het ruimtevaartmuseum van Nederland. Je vindt ons in Noordwijk, naast ESA ESTEC, het technische hart van de Europese ruimtevaart. De komende jaren groeit Space Expo door naar een Space Experience Center; een plek waar kennis, onderzoek en beleving bij elkaar komen. Deze ambitie maakt jouw toekomstige werkomgeving inspirerend, afwisselend, levendig én uitdagend!

Wij zoeken een ambitieuze en ondernemende Manager Marketing & Sales die invulling geeft aan de nieuwe commerciële plannen van Space Expo.

Manager Marketing en Sales

minimaal 32 uur

De functie
In deze rol ben jij onze proactieve aanjager van nieuwe en gedurfde commerciële projecten. Je vertaalt ideeën naar concrete acties die tot doel hebben onze naamsbekendheid en bezoekersaantallen te vergroten. Je stuurt op cijfers, werkt gestructureerd en zelfstandig. Je ziet het belang van goede online marketing en je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Je wordt verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en sales activiteiten van Space Expo. Je werkt nauw samen met de directeur, stuurt het commerciële team aan en voert regelmatig overleg met de verschillende afdelingen binnen ons museum. Ook voor betrokken leveranciers en externe partijen fungeer jij als het eerste aanspreekpunt. De ontwikkelingen in de markt en de input vanuit de organisatie gebruik je om de commerciële plannen op te stellen en aan te scherpen wanneer dit nodig is.

Hier herken jij jezelf in:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Meer dan 5 jaar werkervaring in een commerciële (marketing)functie;
  • Aantoonbare ervaring met leidinggeven;
  • Je hebt kennis van online marketing, communicatiestrategie, de evenementenmarkt en het opstellen van marketing- en salesplannen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en je kunt goed uit de voeten in het Engels;
  • Je bent een teamspeler, alert, een doorpakker, communicatief vaardig en klantgericht.

Wat bieden wij je?
Wij bieden een leuke dynamische baan in de wereld van ruimte en ruimtevaart. Je krijgt een spilfunctie in een ambitieuze, groeiende organisatie. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Het gaat om een arbeidsovereenkomst voor minimaal 32 uur per week met een marktconform salaris en uitzicht op een vast contract.

Interesse?
Mail je CV en motivatiebrief uiterlijk 23 mei 2022 ter attentie van Barbara Hoppel, Directeur-Bestuurder via secretariaat@space-expo.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.