Sociëteit de Kring: Zelfstandig werkend kok

Sociëteit de Kring in Amsterdam zoekt een Zelfstandig werkend kok voor 30 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 14-06-2022De Kring is een sociëteit met leden die voornamelijk werkzaam of actief zijn op het gebied van Kunst, Cultuur en Wetenschap, en een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden uit verschillende (culturele) disciplines. De sociëteit bestaat sinds 1922 en is gelegen in hartje centrum Amsterdam, en kijkt op het Kleine Gartmanplantsoen. Ook de nachtclub ClubUP aan de Korte Leidsedwarsstraat is onderdeel van De Kring. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag opent de club haar deuren voor leden en niet-leden.

Het restaurant De Kring is een ontmoetingsplek van de sociëteit. De menukaart is divers en wisselt regelmatig. Wij bereiden de gerechten van A tot Z in eigen keuken, zijn bewust van de oorsprong van ingrediënten en maken gebruik van hedendaagse technieken. Een sterk team, waarbinnen naast hard werken begrippen als eigenheid, humor en collegialiteit centraal staan, maakt dit mogelijk.

Sociëteit De Kring zoekt een sous-chef en een ervaren

Zelfstandig werkend kok

30 tot 36 uur per week

Een ervaren kok en enthousiaste collega die zelfstandig een dienst kan draaien. Het opstarten van de keuken, controleren van de bestellingen, de mise-en-place met eventuele begeleiding van een hulpkok, de uitgifte en het bedenken van en bestellen voor de dagschotels zijn hierbij je belangrijkste taken. Je bent creatief en denkt graag mee met het samenstellen van de menukaart. Ook ben je zorgvuldig in de bereiding en de presentatie van gerechten. Ben je flexibel, stressbestendig en heb je liefde voor koken? Solliciteer!

Wij bieden:

  • Een salaris conform de Horeca CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Drie à vier diensten per week, met wisselende werktijden
  • Toegang tot de programma’s van De Kring & Club Up
  • Een gezellige werksfeer
  • En een gezellige nazit

Heb je interesse of wil je nog wat meer weten?
Bel chefkok Diederik Kloosterman, 06-25005536, of stuur een korte mail met CV naar: diederik@kring.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.