Schouwburg Amstelveen: Marketeer

Schouwburg Amstelveen in Amstelveen zoekt een Marketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-05-2022Schouwburg Amstelveen is een bruisend theater in het hart van Amstelveen. Naast een Grote Zaal met commerciëlere producties is er een Kleine Zaal met intieme voorstellingen en een filmzaal met arthouse- en jeugdfilms. Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. Naast alle reguliere voorstellingen organiseert de schouwburg diverse festivals, educatieprojecten, evenementen en congressen. We hebben ambitieuze (uitbreidings)plannen voor de toekomst waarbij de schouwburg een nóg prominentere rol gaat spelen in Amstelveen en de regio. Voor de organisatie van dit alles zoeken wij natuurlijk de beste mensen! Kom jij ons team versterken?

Marketeer gezocht
Wij zijn op zoek naar een gedreven marketeer die ons enthousiaste Marketing & Communicatie team komt versterken. Ben jij een generalist met een voorkeur voor online marketing, maak jij de klantbeleving graag zo persoonlijk mogelijk en heb je affiniteit met theater? Lees dan snel verder en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Voor de afdeling M&C zoeken wij een gedreven

Marketeer

32 uur per week

Wat ga je doen?
Je neemt de marketing & communicatie van een deel van de voorstellingen voor je rekening en bent hét aanspreekpunt binnen de afdeling Marketing & Communicatie op het gebied van online marketing. Je bouwt verder aan de online personalisatie van onze website en rolt het onlangs geïmplementeerde CRM-systeem verder uit. Je hebt gevoel voor cijfers en database marketing en ontfermt je over SEO, SEA en google analytics. Natuurlijk zijn er verder nog allerhande projecten en festivals waarvoor we een beroep op je algemene marketingexpertise en creativiteit zullen doen.

De afdeling
De afdeling Marketing & Communicatie bestaat uit vier collega’s plus een stagiair. Iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheden en expertise, maar er wordt ook veel in teamverband gewerkt en kennis gedeeld. We zorgen voor een state-of-the-art website die de klantreis moeiteloos ondersteunt, maken jaarlijks een seizoensbrochure, hebben verschillende campagnemomenten per jaar, zorgen voor een vlekkeloos verloop van de kaartverkoop en onderhouden contacten met diverse externe partijen over voorstellings- en marketinggerelateerde onderwerpen.

Wat wij bieden

 • Een dynamische functie van gemiddeld 32 uur per week;
 • Een inspirerende werkomgeving bij een theater dat volop in beweging is;
 • Alle kansen om je verder te ontwikkelen;
 • De kans om de mooiste voorstellingen van dichtbij te zien;
 • Een prima salaris op basis van de cao Nederlandse Podia. Bij goed functioneren zetten we je contract na een jaar om in een vast dienstverband.

Wat wij vragen

 • Marketing- of communicatie-opleiding op ten minste hbo-niveau;
 • Relevante (online) marketing- en communicatie-ervaring;
 • Up-to-date kennis van e-mailmarketing, contentmanagementsystemen, online advertising en de inzet van sociale media;
 • Kennis en ervaring met CRM is een pre;
 • Ervaring met het aansturen van en zorgen voor een optimale relatie met externe bureaus op het gebied van online marketing;
 • Je bent analytisch, hebt oog voor de lange termijn én tegelijkertijd een hands-on-mentaliteit voor de dagelijkse gang van zaken.

Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, houd je het hoofd koel bij deadlines en vind je het leuk om veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Uiteraard heb je affiniteit met theater en ben je een fijne collega om mee samen te werken.

Solliciteren
Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in de functie-eisen? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar vacature@schouwburgamstelveen.nl ter attentie van Quirine Muntz (Hoofd Marketing & Communicatie). De vacature staat open tot en met zondag 22 mei maar mogelijk gaan we ook al eerder in gesprek met geschikte kandidaten, dus we horen graag van je zodra je denkt ‘ja, dit zou weleens iets voor mij kunnen zijn’.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.