RKD – Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis: Coördinator Facilitaire Zaken & Bedrijfsvoering

Het RKD – Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis in Den Haag zoekt een Coördinator Facilitaire Zaken & Bedrijfsvoering voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenHet RKD – Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis maakt de beeldende kunsten van de Nederlanden in internationale context wereldwijd toegankelijk voor musea, wetenschap en publiek. Als ondernemend kennisinstituut bouwen wij aan de realisatie van een nieuw Huis voor de Kunstgeschiedenis, ook digitaal. De afdeling Bedrijfsvoering ondersteunt het management en het RKD op facilitair, financieel en HR-gebied. Binnen het RKD werken ongeveer 70 medewerkers.

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren

Coördinator Facilitaire Zaken & Bedrijfsvoering (m/v)

36 uur per week

Wie zijn wij?
De afdeling Bedrijfsvoering is in transitie: enerzijds wordt het team Bedrijfsvoering opnieuw ingericht, anderzijds staat de verhuizing van het RKD naar een nieuw pand op de planning. Als Coördinator Facilitaire zaken heb je een grote rol in de voorbereiding naar deze verhuizing. Het gehele proces wat van doen heeft met het toekomstige pandbeheer (zoals arbo, veiligheid, leveranciersmanagement, inkoop, et cetera) valt onder je primaire verantwoordelijkheid.

Daarnaast pak je een rol in het huidige pand van het RKD, bijvoorbeeld door in samenspraak met de medeverhuurders onderhoudswerkzaamheden te organiseren en het coördineren van de bhv-organisatie.

Naast deze inhoudelijke werkzaamheden treed je op als coördinator van het team Bedrijfsvoering. Op deze wijze kunnen functie-overschrijdende werkzaamheden worden opgepakt en de samenwerking en synergie binnen het team (medewerkers Bedrijfsvoering Finance en HR) worden versterkt.

Je profiel
Het netwerk waarin het RKD zich bevindt en de dynamiek hierbinnen is een vertrouwde omgeving voor je. Je hebt ervaring met de rol van coördinator facilitaire zaken en bent gewend snel te schakelen tussen verschillende dossiers.

Verder heb je

  • Affiniteit met de missie en het werkveld van het RKD.
  • Een hbo-diploma in een relevante richting (zoals facilitair management).
  • Het vermogen boven de materie uit te stijgen en een team te coördineren.
  • Een zelfredzame en initiatiefrijke persoonlijkheid.
  • Een open werkhouding, vermogen productief samen te werken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

  • Een mooie functie in een zich ontwikkelende organisatie.
  • De functie is gewaardeerd in schaal 9 (€ 2.868,- tot en met € 3.755,-) van de Museum cao, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur ons je motivatiebrief met cv per mail naar: pz@rkd.nl onder vermelding van ‘Vacature coördinator facilitaire zaken’. Nadere informatie over de functie kan je inwinnen bij drs. Mireille Pondman, directeur, via pondman@rkd.nl of 06-305 030 26. Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.