Paradiso: Daghorecamedewerker

Paradiso in Amsterdam zoekt een Daghorecamedewerker voor 3 tot 5 diensten per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenParadiso is een toonaangevend podium dat vernieuwende, artistieke podiumkunst programmeert. Bij Paradiso vinden normaal gesproken ruim 1.000 voorstellingen plaats die door ruim een half miljoen mensen worden bezocht, in het gebouw van Paradiso aan de Weteringschans en op andere plekken in de stad. Paradiso organiseert popconcerten en clubnachten, en ook klassieke muziek, films, dans, lezingen en andere niet direct aan popmuziek gerelateerde programma’s.

Paradiso zoekt per direct een

Daghorecamedewerker

3 tot 5 diensten per week

Je bent:

 • Proactief, enthousiast, verantwoordelijk en servicegericht; het verzorgen van de artiestencatering is bij jou in goede handen;
 • Communicatief vaardig; Nederlands en Engels is een must;
 • In staat fysiek zwaar werk te verrichten; bestellingen verwerken en kratten sjouwen is voor jou geen probleem;
 • Beschikbaar voor 3 tot 5 diensten per week en deinst niet terug voor werken in weekenden en op feestdagen,

Je hebt:

 • Een flexibele, professionele en integere werkhouding;
 • Gastvrijheid naar artiesten hoog in het vaandel staan;
 • Ervaring in de horeca is een must;
 • Affiniteit met de programmering van Paradiso.

Paradiso biedt:

 • Prettige, informele werksfeer;
 • Salaris conform de culturele sector;
 • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (e.g. gratis toegang tot concerten, clubnachten en festivals, bedrijfsfitness, pensioenregeling).

Nadere informatie:
Als daghorecamedewerker maak je deel uit van de afdeling Bedrijfsleiding die verantwoordelijk is voor een veilig en gastvrij Paradiso voor bezoekers, personeel en artiesten tijdens de meer dan 1.000 programma’s die Paradiso jaarlijks organiseert. De afdeling bestaat op dit moment naast het hoofd bedrijfsleiding uit bedrijfsleiders en diverse horeca- en securityfuncties, waaronder de horecamedewerker. Als daghorecamedewerker houd je je bezig met de artiestencatering en het voorraadbeheer van de horeca. Inschaling van de functie is conform de bedrijfs-cao van Paradiso. Paradiso onderschrijft de Fair Practice Code en maakt zich sterk voor de Code Diversiteit en Inclusie. Paradiso streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteren
Stuur je CV en toelichting op je belangstelling naar vacatures-horecamedewerker@paradiso.nl. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar via bovenstaand e-mailadres. Of bel Nienke de Jonge, hoofd bedrijfsleiding, via 020-6268790 (ma t/m vrij).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.