Muziekschool Katwijk: Administratief Medewerker

Muziekschool Katwijk in Katwijk zoekt een Administratief Medewerker voor 16-22 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 23-05-2022Muziekschool Katwijk is een dynamische organisatie met een breed aanbod voor alle leeftijden, niveaus en stijlen. De muziekschool verzorgt zowel muziekonderwijs in het primair en voortgezet onderwijs als in de vrije tijd. Daarnaast organiseert de muziekschool diverse activiteiten in samenwerking met partners uit het sociaal domein. Het team van de muziekschool bestaat uit circa 28 medewerkers.

Op dit moment is Muziekschool Katwijk onderdeel van de gemeente Katwijk. Per 1 september zal Muziekschool Katwijk verdergaan als zelfstandige organisatie, als stichting.

Administratief Medewerker

16-22 uur per week

Vanaf 1 augustus zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren administratief medewerker. Naast het zelfstandig uitvoeren van cursusadministratie en algemene secretariële handelingen, zal de focus in deze functie liggen op interne en externe communicatie. Denk hierbij aan het beheer van de website & social media, het ontwerpen van brochures, flyers en advertenties en versturen nieuwsbrieven.

De ideale kandidaat;

  • heeft mbo+-werk- en -denkniveau
  • heeft ruime ervaring met Microsoft Office
  • is vaardig op het gebied van digitale communicatie
  • beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • is klantgericht, nauwkeurig, betrokken, creatief en ondernemend
  • spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

We bieden je een dienstverband voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Je ontvangt een salaris volgens de cao kunsteducatie, schaal 6. Op basis van een fulltime dienstverband ligt dat salaris tussen € 2.192 en € 2.937 bruto per maand. Doorgroei naar schaal 7 behoort in de toekomst tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de muziekschool, kijk op www.muziekschoolkatwijk.nl. Voor nadere informatie over de vacature kun je bellen met Rozemarijn Timmer, 06 13 51 69 01.

Je kunt op deze vacature reageren tot 23 mei 2022 door een motivatie en cv te sturen naar Rozemarijn Timmer (directeur) r.timmer@katwijk.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.