HIZKIA Amsterdam: Werkplaats Timmerman

HIZKIA Amsterdam in Amsterdam Westpoort zoekt een Werkplaats Timmerman voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 31-05-2022HIZKIA biedt wereldwijd topkwaliteit in logistiek, kunsttransport en collectiebeheer aan musea, galeries, veilinghuizen en particuliere kunstverzamelaars. HIZKIA is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot onbetwist marktleider in Nederland en is een van de belangrijkste partners in het internationale kunsttransport. HIZKIA biedt uiteenlopende gespecialiseerde diensten: kunstverpakkingen, transport van antiek en kunst, verhuur van de kunsttransportkist Turtle, installatie van tentoonstellingen, restauratie en deskundig (advies over) beheer en behoud van collecties en de coördinatie van internationaal bruikleenverkeer en kunstopslag in onze depots in Den Haag, Amsterdam, Willebroek (B) en Parijs (FR). Onze belangrijkste kernwaarde is: ‘Inspired by art, driven by service’.

Binnen ons team in Amsterdam is per direct plek voor een

Werkplaats Timmerman (m/v/x)

32 tot 40 uur per week

Wat ga je doen?
De werkplaats en verpakkingsafdeling op onze locatie in Amsterdam Westpoort bestaat uit een zagerij en een emballageruimte waar kisten worden gemaakt en bekleed en waar kunstwerken wordt verpakt. In de zagerij werken we met onder andere een wand-, cirkel- en afkortzaag en met luchtgereedschap. De kisten worden veelal van plaatmateriaal en vurenhout vervaardigd, de binnenbekleding met diverse schuimmaterialen. De kerntaken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Werken met verschillende soorten stationaire (zaag-)machines.
  • Werken met luchtgereedschap.
  • Aflezen van zaagstaten.
  • Produceren van kisten en andersoortige verpakkingen.
  • Verwerken van verschillende schuimsoorten in verpakkingen.
  • Verpakken van kunstobjecten in kisten of andere verpakkingen.

Wie ben jij?
Een enthousiaste en handige collega die ons team wil komen versterken. Je bent gemotiveerd om als timmerman en emballeur te werken, hebt een proactieve instelling en levert verzorgd werk af. Verder voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en communicatief vaardig.
  • Rekenvaardig.
  • Affiniteit met kunst en/of bouw is een pre.
  • Bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B met eigen vervoer.

Wij bieden jou
Als Timmerman op de Werkplaats bij HIZKIA heb je een afwisselende functie; naast het werk op onze verpakkingsafdeling wordt er namelijk ook regelmatig op locatie gewerkt. Je bent onderdeel van een team van collega’s die passie hebben voor kunst en logistiek. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer Nederland en je werklocatie is Amsterdam Westpoort.

Ben je geïnteresseerd?
Reageer dan nu op deze vacature! Dit kan door je CV en motivatie te sturen naar gudo.nauta@hizkia.com. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Gudo Nauta via 020-6583387.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.