Forteiland Pampus: Zelfstandig Werkend Kok

Forteiland Pampus, het mooiste terras van Nederland

Forteiland Pampus in Muiden zoekt een Zelfstandig Werkend Kok voor voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenForteiland Pampus is centraal gelegen voor de kust van Muiden, Amsterdam en Almere. Pampus is een polulaire bestemming voor dagjesmensen, rustzoekers en cultuursnuivers. En… Voor levensgenieters die van goed eten houden.

Nee, je krijgt geen waterscooter van de zaak, de nieuwste iPhone of een seizoenskaart bij je favoriete voetbalclub.

Zelfstandig Werkend Kok

In overleg

Daar staat tegenover dat je ook niet hoeft te werken met 3 man op 4m2, in een keuken van 50 graden Celsius zonder daglicht, of om 23 uur – nadat je alles aan kant hebt – nog een paar biefstukjes moet bakken.Werken op Forteiland Pampus is namelijk een feestje! En het mooie is dat wij de slingers al voor je opgehangen hebben.

Waarom is Forteiland Pampus dé plek voor jou?

  • Misschien wel de meest bijzondere en inspirerende werkplek van Nederland (wie kan zeggen dat hij/zij op een eiland werkt)
  • Een serieus salaris (want horeca is een vak geen hobby!)
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid om een vaarbewijs te halen en daarna onbeperkt met onze bloedsnelle speedboot te scheuren
  • Leuke extra’s als personeelsuitje, vrijkaarten, diners, cursussen en meer
  • En tot slot: elke dag met de boot naar je werk en de gezelligste naborrel mét frisse duik indien gewenst 😉

Wat ga je doen?
Tja, dat spreekt voor zich: koken! Maar dat is natuurlijk wat kort door de bocht. Je bent niet zomaar kok, je bent eilandkok! Op ons duurzame eiland ga je terug naar de basis: met beperkte brandstoffen de mooiste gerechten maken, met groenten uit eigen moestuin en andere ingrediënten van dichtbij. Het superhechte team van het horecabedrijf Pampus werkt keihard om onze verschillende doelgroepen te bedienen en om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Overdag serveren we een simpele maar mooie lunch, ‘s avonds draaien we vaak events en de catering voor feesten, partijen en evenementen: denk aan uitgebreide barbecues of food festivals. Tot slot organiseert Pampus twee pop-uprestaurants: Winterlicht en Zomerlicht. Met andere woorden: koken op Pampus is anders dan anders en verveelt nooit! Net zoals het schitterende uitzicht. Voor als je het nog niet weet; Forteiland Pampus is centraal gelegen voor de kust van Muiden, Amsterdam en Almere. Pampus is een populaire bestemming voor dagjesmensen, rustzoekers en cultuursnuivers. En…voor levensgenieters die van goed eten houden.

Wie ben jij?
Het allerbelangrijkste vinden we dat je goed in ons enthousiaste en gemêleerde team past. Verder ben je sociaal en hou je van aanpakken: werken op Pampus brengt wel wat gesjouw met zich mee. Maar het belangrijkste: je bent een goede kok (al dan niet met opleiding). Je bent stressbestendig, je houdt het hoofd koel als er dingen niet zo gaan als gepland (want ja, koken op een eiland blijft bijzonder) en je vindt het een uitdaging om te koken onder gekke omstandigheden! Creativiteit en liefde voor eten zijn belangrijk, maar je brengt vooral ook een berg techniek en kennis mee. Is koken je passie? Mooi! Maar het is ook gewoon kanonnenhard werken…

Diversiteit
Pampus omarmt en stimuleert diversiteit en inclusie. We vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat onze organisatie een brede afspiegeling vormt van de maatschappij en zien hiervan de toegevoegde waarde voor onze organisatie. Neem naast je talent en ervaring ook je gender, afkomst, opleiding, seksuele voorkeur en geloof mee. Pampus is voor iedereen!

Grijp nu je kans!
Nú is de kans om op deze bijzondere plek te koken. Wil je meer weten of meteen solliciteren? Stuur een mail naar Bart via bart@pampus.nl of bel naar 0294 700236.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.