Forteiland Pampus: Supervisor Horeca

Forteiland Pampus: het mooiste terras van Nederland!

Forteiland Pampus in Muiden zoekt een Supervisor Horeca voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenForteiland Pampus is centraal gelegen voor de kust van Muiden, Amsterdam en Almere. Als onderdeel en boegbeeld van UNESCO Werelderfgoed Stelling van Amsterdam, bezoeken jaarlijks zo’n zestigduizend bezoekers het eiland.

Pampus vertelt meerdere verhalen. Allereerst de geschiedenis van de plek: hoe schepen in de zeventiende eeuw voor Pampus lagen, hoe Pampus in 1895 de sluitsteen van de Stelling van Amsterdam werd. Maar ook het verhaal van de toekomst: hoe Pampus zich momenteel ontwikkelt tot 100% duurzaam-fossielvrij werelderfgoed.

Deze verhalen vertellen wij expliciet: in exposities, rondleidingen, audiotours en meer. Maar juist ook impliciet: in de gerechten die in het Pampus Paviljoen worden geserveerd, in de keuzes die we maken, in de mensen die bij ons werken.

De Pampusorganisatie heeft de luxe een eigen horeca- en cateringbedrijf te runnen. Een superhecht team werkt keihard om onze museumbezoekers te voorzien van koffie, lunch en borrel. Maar ook aan onze populaire pop-ups en aan alle catering voor feesten, partijen en evenementen.

Ter ondersteuning van het huidige team zoeken we een supervisor met zeebenen!

Supervisor Horeca

In overleg

Wat ga je doen?
Als supervisor ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van catering en horeca tijdens specifieke evenementen. Dit kan een kleine fijne verjaarsborrel zijn, een uitgebreid diner of een groots feest. Je bent van a tot z verantwoordelijk: van voorbereidingen tot afbouw. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en geeft leiding aan het team van de dag. Daarnaast ondersteun je onze horecabaas Anne bij administratieve en leidinggevende taken.

Wat bieden we?

  • Misschien wel de meest bijzondere werkplek van Nederland
  • Een serieus salaris (want horeca is een vak geen hobby!)
  • Een contract voor bepaalde tijd, met intentie tot verlenging
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid om een vaarbewijs te halen
  • Leuke extra’s als personeelsuitje, vrijkaarten, cursussen en meer
  • En tot slot: elke dag met de boot naar je werk en de gezelligste naborrel mét frisse duik indien gewenst 😉

Diversiteit
Pampus omarmt en stimuleert diversiteit en inclusie. We vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat onze organisatie een brede afspiegeling vormt van de maatschappij en zien hiervan de toegevoegde waarde voor onze organisatie. Neem naast je talent en ervaring ook je gender, afkomst, opleiding, seksuele voorkeur en geloof mee. Pampus is voor iedereen!

Interesse?
Meer weten? Of meteen solliciteren? Stuur een mail naar Bart via bart@pampus.nl of bel naar 0294 700236.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.