Forteiland Pampus: Lunchkok

Jouw nieuwe werkplek?

Forteiland Pampus in Muiden zoekt een Lunchkok voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenNee, je krijgt geen waterscooter van de zaak, de nieuwste iPhone of een seizoenskaart bij je favoriete voetbalclub. Daar staat tegenover dat je komt te werken in het restaurant van Forteiland Pampus, op een onbewoond eiland, met de natuur, de wind en water om je heen, in een te gek team, op een fantastische en inspirerende locatie wat zijn eigen gezegde heeft: “voor Pampus liggen”. Wie kan dat zeggen?

Werken als lunchkok bij Forteiland Pampus is een feestje! En het mooie is dat wij de slingers al voor je opgehangen hebben.

Lunchkok

In overleg

Waarom Forteiland Pampus dé plek is voor jou?

  • Misschien wel de meest bijzondere en inspirerende werkplek van Nederland (wie kan zeggen dat hij/zij op een eiland werkt)
  • Je werkt overdag van 9:00 tot 17:00. We zoeken iemand voor 5 dagen (waarvan 1 dag in het weekend).
  • Een serieus salaris (want horeca is een vak geen hobby!)
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid om een vaarbewijs te halen en daarna onbeperkt met onze bloedsnelle speedboot te scheuren
  • Leuke extra’s als personeelsuitje, vrijkaarten, diners, cursussen en meer
  • En tot slot: elke dag met de boot naar je werk en de gezelligste naborrel mét frisse duik indien gewenst 😉

Waarom dit dé baan is voor jou?
Wat ga je doen? Tja, dat spreekt voor zich: onze bezoekers en gasten overdag voorzien van een heerlijke lunch van de kaart. Jij krijgt energie van het draaien van onze á la carte lunch en van het meegeven van de lunch voor onze groepen.

Verder vind je het te gek om een eenvoudige mise-en-place voor te bereiden. En ondertussen heb je vanaf het eiland een schitterend uitzicht op het IJmeer.

Op ons duurzame eiland ga je terug naar de basis: met beperkte brandstoffen lekkere lunch gerechten maken, met groenten en kruiden uit eigen moestuin en andere ingrediënten van dichtbij. Je vindt het dan ook te gek om met vers bereid gerechten te werken en bent creatief met wat er voorradig is. Daar houden wij en onze gasten van.

Uiteraard kan je doorgroeien en denk dan aan het assisteren bij evenementen en diners of verantwoordelijkheden met inkoop.

Het superhechte team van het horecabedrijf Pampus werkt keihard om onze verschillende doelgroepen te bedienen en om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Overdag serveren we een simpele maar mooie lunch waar jij verantwoordelijk voor bent.

Koken op Pampus is anders dan anders maar verveelt nooit! Net zoals het schitterende uitzicht. Voor als je het nog niet weet; Forteiland Pampus is centraal gelegen voor de kust van Muiden, Amsterdam en Almere. Pampus is een populaire bestemming voor dagjesmensen, rustzoekers en cultuursnuivers. En…voor levensgenieters die van goed eten houden.

Wie ben jij?
Het allerbelangrijkste vinden we dat je goed in ons enthousiaste en gemêleerde team past. Verder ben je sociaal en hou je van aanpakken: werken op Pampus brengt wel wat gesjouw met zich mee. Maar het belangrijkste: je bent een enthousiaste kok (al dan niet met opleiding). Je bent stressbestendig, je houdt het hoofd koel als er dingen niet zo gaan als gepland (want ja, koken op een eiland blijft bijzonder) en je vindt het een uitdaging om de lunch te bereiden onder gekke omstandigheden! Creativiteit en liefde voor eten vinden we belangrijk. Dus is koken je passie? Mooi! Maar het is ook gewoon kanonnenhard werken

Diversiteit
Pampus omarmt en stimuleert diversiteit en inclusie. We vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat onze organisatie een brede afspiegeling vormt van de maatschappij en zien hiervan de toegevoegde waarde voor onze organisatie. Neem naast je talent en ervaring ook je gender, afkomst, opleiding, seksuele voorkeur en geloof mee. Pampus is voor iedereen!

Grijp nu je kans!
Nú is de kans om op deze bijzondere plek te koken. Wil je meer weten of gelijk solliciteren? Stuur een mail naar Bart via bart@pampus.nl of bel naar 0294 700236.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.