Embrace: Penningmeester

Embrace in Amsterdam zoekt een Penningmeester voor Gemiddeld vier vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 20-05-2022Embrace is een stichting in ontwikkeling die zich door middel van dansvoorstellingen en bijbehorende educatieprogramma’s inzet om (zelf)acceptatie en ontwikkeling te bevorderen onder jongeren en volwassenen. Het programma is gericht op het stimuleren van individuele ontplooiing, zelfzorg en zorg voor elkaar. Hierbij ligt een focus op diversiteit (met name op het gebied van gender, seksualiteit en culturele achtergrond) en inclusie.

De stichting zal in 2022 geformaliseerd worden en door middel van crowdfunding en fondsenwerving verder ontwikkelen, o.a. met behulp van City, Company & Crowd (traject AFK & voordekunst). Het doel is om per volgend kalenderjaar educatieprogramma’s uit te voeren in onder meer scholen, buurtcentra en theaters.

Voor het bestuur van de stichting is Embrace op zoek naar een

Penningmeester

Gemiddeld vier vergaderingen per jaar

Profiel
Gezocht wordt iemand met:

  • Financiële kennis en/of achtergrond (met in ieder geval ervaring met het lezen van jaarrekeningen en afrekeningen);
  • Affiniteit met de culturele sector;
  • Woonachtig in Nederland, met een voorkeur voor omgeving Amsterdam;
  • Ervaring in bestuursfuncties is een pre.

Taken
Onder de werkzaamheden van de penningmeester vallen in ieder geval:

  • Het opmaken of controleren van de jaarrekening;
  • Adviseren bij het opstellen van begrotingen voor fondsaanvragen;
  • Budgetbewaking;
  • Verlenen van algemeen financieel advies.

Het betreft een onbezoldigde functie.

Reacties (CV met korte motivatie) kunnen tot en met 20 mei 2022 per e-mail gestuurd worden naar Embrace, t.a.v. Robin Nimanong (artistiek leider en creatief producent), embrace.education@gmx.com. Ook bij vragen over de functie kan via het genoemde e-mailadres contact op worden genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.