Elias de Bruyne / Theater Artemis: Theatertechnicus

Elias de Bruyne / Theater Artemis in ’s-Hertogenbosch zoeken een Theatertechnicus met locatieskills voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 30-05-2022Elias De Bruyne studeerde vrij recent af aan de mime-opleiding, maakte al succesvolle theatersolo’s voor Het Nationale Theater en was te zien in verschillende voorstellingen van Theater Artemis. Zo kan je hem kennen van (…..) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel en Het eind van het begin van het einde. Met zijn gevoel voor humor en vervreemding zit het wel snor.

Elias De Bruyne werkt sinds 2021 met PLAN Talentontwikkeling Brabant. In het kader van dit traject maakt hij nu “De voorstelling met misschien wel de langste opkomst ooit”.

Theatertechnicus met locatieskills

1 fte, tijdelijk

Wij zijn op zoek naar een theatertechnicus die het leuk vind om op locatie te werken. Voor de nieuwe voorstelling van Elias de Bruyne, De voorstelling met misschien wel de langste opkomst ooit, zoeken we een technicus die de voorstelling mee kan maken en draaien. De voorstelling speelt zich buiten af op een uitgestrekte locatie. Het betreft vooral geluid en video, en daarnaast zaken die nodig zijn om de voorstelling goed op een buitenlocatie neer te zetten. Technisch wordt het niet al te ingewikkeld, maar het is wel fijn als je handig bent met het bewerken van video.

Het gaat om de volgende periodes

  • Oerol Terschelling: 30 mei t/m 20 juni;
  • Over het IJ Amsterdam: 30 juni t/m 18 juli;
  • Boulevard ’s-Hertogenbosch: 6 t/m 13 augustus.

Gage volgens CAO Theater & dans, voor onderkomen op Terschelling wordt gezorgd, en reis- en verblijfkosten worden vergoed.

Een rijbewijs is een pre. Als je slechts 1 of 2 van deze periodes kan horen we ook graag van je. Dan zoeken we een combi.

Graag horen we van je op vacature@artemis.nl. Heb je vragen over de functie, dan horen we het graag. Mail klaas@artemis.nl of bel 06-51172781

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.