Digital Playground: Accountmanager Cultuuronderwijs

Digital Playground in Rotterdam zoekt een Accountmanager Cultuuronderwijs voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-06-2022Digital Playground is een educatief medialab voor kinderen en jongeren (8 – 18 jaar) in het centrum van Rotterdam. In ons medialab ontvangen we vooral VO scholen uit Rotterdam en omgeving voor workshops en lesprogramma’s waarin het zelf creatief aan de slag gaan met digitale media altijd een onderdeel is. Denk aan film, fotografie, animatie, gamedesign en programmeren. Wij zetten deze media in om kinderen en jongeren te laten leren over kunst, cultuur, persoonlijke en maatschappelijke thema’s en over media zelf. We werken met passie aan het vergroten van kansen en het verkleinen van ongelijkheid. Cultuuronderwijs is daarvoor het perfecte middel.

Door een interne reorganisatie hebben we plek gecreëerd voor een accountmanager cultuuronderwijs. Het is dé centrale functie binnen Digital Playground. Het betreft een aanstelling voor minimaal 24 uur per week.

Accountmanager Cultuuronderwijs

24 uur per week

Wat ga je doen?
De accountmanager beheert het netwerk van ruim 100 scholen in Rotterdam en omgeving die mogelijk interesse hebben in het aanbod van Digital Playground. Dit is vooral VO, maar ook MBO en PO. Alle aanvragen voor workshops en andere activiteiten komen bij jou binnen. Je zoekt het beste aanbod bij deze vragen en overlegt met je collega’s over de invulling. Je zorgt voor het hele verdere administratieve proces en blijft het aanspreekpunt voor de scholen tot aan de uitvoering. Alles wordt vastgelegd in de reserveringslijst die de basis is voor onze planning, werkroosters en jaarlijkse subsidieverantwoording. Je bent er mede voor verantwoordelijk dat we onze kwantitatieve doelstellingen halen.

Je brengt actief de behoeften van scholen in kaart en bent altijd op zoek naar kansen om ons aanbod onder de aandacht van docenten te brengen om daarmee sales te genereren. Je gaat bij scholen op bezoek om daar de sfeer te proeven, in kaart te brengen hoe zij met cultuuronderwijs bezig zijn en te onderzoeken hoe we daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Omdat je ons netwerk zo goed kent en weet hoe je hen aanspreekt beheer je ook onze social media accounts en zorg je daar voor aansprekende content.

Wie ben jij?
Je hebt affiniteit met (jongeren-)cultuur, media en onderwijs en combineert dit met een commerciële instelling. Je weet hoe voortgezet onderwijs scholen werken en kent het Rotterdamse cultuurveld. Minstens zo belangrijk is dat je zeer nauwkeurig werkt, ook als het druk is, en er plezier uit haalt om te zorgen dat alles rond een boeking klopt. Je hebt goede kennis van de belangrijkste onderdelen van Office 365. Je weet social media als Instagram, Linkedin en Facebook in te zetten voor relatiebeheer én onze marketing.

Je woont bij voorkeur in Rotterdam of nabije omgeving, hebt minimaal een MBO opleiding afgerond en hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een functie die relevant is voor deze vacature.

Wij bieden:

  • Een overeenkomst voor 24 uur. Digital Playground is aangesloten bij de CAO Kunsteducatie.
  • In eerste instantie een jaarcontract.
  • Een informele werksfeer met vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Geïnteresseerd?
Mail je motivatie met CV voor 1 juni a.s. naar Tanya Lodder (Educatie), tanya@digitalplayground.nl. Voor informatie kun je onder kantooruren bellen met 010-4126031 (Tanya).

Digital Playground streeft er naar een afspiegeling van de stad Rotterdam te zijn. Dus Rotterdammers van allerlei vorm en kleur worden nadrukkelijk verzocht te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.