Derde Wal: Medewerker Marketing & Publiciteit

Derde Wal in Nijmegen zoekt een Medewerker Marketing & Publiciteit voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenStichting Derde Wal brengt artistieke experimenten naar de publieke ruimte van Nijmegen. We organiseren langlopende ontwikkeltrajecten en produceren bijzondere tijdelijke installaties samen met talentvolle kunstenaars uit het hele land. Dit alles gebeurt vanuit een kleine stichting die van aanpakken weet. Met een gezonde DIY-mentaliteit en meer dan 11 jaar ervaring in het verzorgen van uitdagende kunstprojecten hopen we een unieke speler te zijn binnen de Nederlandse hedendaagse kunstsector. We staan dicht bij het publiek en zetten de maker altijd centraal. Geen bordjes maar beleving. Voor ons centrale ontwikkeltraject, Social Aspects, zoeken we een bevlogen en vindingrijke medewerker marketing & publiciteit. Gedurende een aantal maanden ontmoet je verschillende kunstenaars, leer je de stad op een nieuwe manier kennen en krijg je alle ruimte jezelf te ontplooien en je visie te geven op ons programma. Kijk voor een impressie van onze activiteiten op derdewal.nl.

Medewerker Marketing & Publiciteit

nader te bepalen aantal uur

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn dan ook een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Wat je gaat doen:
Je inspireert en begeleidt kunstenaars tijdens de residentie van Social Aspects vormen te ontwikkelen publiek te enthousiasmeren. Samen met je collega’s en kunstenaars ga je op zoek naar nieuwe doeltreffende vormen om de kunstenaars en het programma onder de aandacht te brengen. Zowel online als offline weet je hoe je de nieuwsgierigheid kunt wekken. Als Medewerker Marketing & Publiciteit:

  1. Ben je verantwoordelijk voor onze promotie
  2. Bedenk en ontwikkel je samen met collega’s, kunstenaars en vormgevers promotiecampagnes, zowel online als offline
  3. Creëer je content in tekst en beeld voor onze website, social media, nieuwsbrieven en andere uitingen
  4. Beheer je onze website en houd je onze socials bij

Team
Je versterkt een klein team in een platte organisatie met een hands-on-mentaliteit. Door verschillende disciplines te bundelen reiken we kunstenaars zoveel mogelijk handvaten projecten te ontwikkelen tijdens de Social Aspects residenties.

Wat wij jou bieden:
Deze afwisselende functie ‘Medewerker Marketing & Publiciteit’ wordt betaald met een vastgesteld honorarium en werkbudget. En organisatie waar ruimte is om te experimenteren en buiten de lijntjes te kleuren. Natuurlijk willen we jouw kwaliteiten goed belonen, maar we zijn een gesubsidieerde organisatie waar we niet vies zijn een uurtje extra te maken.

Wie wij zoeken:
Betrokken, sociaal en een sterke teamplayer. communicatief sterk, creatief en je houdt van aanpakken. Je vindt het leuk dat geen een dag hetzelfde is. Daarnaast heb je al enige ervaring in marketing en natuurlijk draag jij de beeldend kunsten een warm hart toe.

Solliciteren
Zin mee te werken aan mooie en unieke projecten in de publieke ruimte van Gelderland? Aarzel niet langer en solliciteer! Wij nodigen geschikte kandidaten graag direct uit voor een kennismakingsgesprek. Dus aarzel niet om te reageren!!

Stuur je cv en motivatie naar info@derdewal.nl. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 06-183 979 29.

Stichting Derde Wal onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking met al haar aanwezige verschillen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.