De Parade: Medewerker Team Terrein

De Parade in Amsterdam zoekt Medewerkers Team Terrein voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 25-05-2022De Parade bestaat 31 jaar, maar geen jaar is hetzelfde. Op een reguliere Parade – en daar gaan we weer voor in 2022 – spelen zo’n 80 theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade en spelen er ’s avonds verschillende bands. Tijdens de tournee werken er veel verschillende mensen op de Parade; van artiesten tot barhoofden, van suppoosten tot kassavrijwilligers.

Om dit alles in goede banen te leiden zoeken we nog diverse festivalmedewerkers, waaronder:

Medewerkers Team Terrein

40 uur per week

Voor de steden Eindhoven, Den Haag, Utrecht & Amsterdam zoekt De Parade terreinmedewerkers (m/v/x), zowel voor de op- en afbouw als tijdens de festivaldagen.

Tijdens op- en afbouwdagen van De Parade help je mee het festivalterrein op- en af te bouwen.  Samen met de technisch producent komt het opbouwteam als eerste aan op het terrein en zetten jullie de hekken, leggen de rijplaten en vloerdelen, plaatsen de fietsenstallingen en zorgen voor een mooi begaanbaar terrein. Tijdens de afbouw zorgen jullie dat alles weer wordt weggehaald en het terrein netjes wordt achtergelaten. Een beetje spierballen heb je wel nodig voor deze functie!

Tijdens het festival zelf kun je ook blijven werken in Team Terrein. Dit team rouleert op diverse werkzaamheden; ze zorgen ervoor dat het terrein en de (backstage)faciliteiten schoon en alle toegangen goed beveiligd zijn. Omdat je elke dag op een andere post werkt, zie je veel verschillende facetten van het festival en het werken achter de schermen op De Parade. De teamcoördinatoren van Team Terrein maken een evenwichtig rooster waarin iedereen tot zijn/haar recht komt.

Jij bent:

  • Sociaal, communicatief en oplossingsgericht
  • Fysiek in goede vorm
  • Als je tijdens de op- en afbouw wilt komen werken, dan ben je beschikbaar op: Den Haag (28,29,30 juni en 18,19,20 juli), Utrecht 19,20,21 juli en 8,9,10 augustus) en Amsterdam (8,9,10,11 en 29,30,31 augustus en 1 september)
  • Voor de festivaldagen ben je beschikbaar tijdens Eindhoven (17 tot en met 26 juni), Den Haag (1 tot en met 17 juli), Utrecht 22 juli tot en met 7 augustus) en/of Amsterdam (12 augustus tot en met 28 augustus)
  • Meerdere steden beschikbaar is een pre, zo krijg je de werkzaamheden goed onder de knie.
  • Voor op- en afbouw ben je bij voorkeur freelancer.

Solliciteren:
Reageren kan via mail naar werken@deparade.nl met als onderwerp vacature Team Terrein. Reacties zijn welkom tot 25-05-2022. We maken een selectie op basis van relevante werkervaring, beschikbaarheid, motivatie en als we veel aanmeldingen krijgen ook op basis van sollicitatiedatum. We streven naar een grote diversiteit in onze organisatie op het gebied van onder andere culturele achtergrond, leeftijd, geslacht, geaardheid en fysieke kenmerken.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Daarnaast zoekt de Parade medewerkers voor de kaartcontrole aan de poort, een Hoofd Glazen logistiek & een Barhoofd voor ons nachtcafé: de Doorzak.

Meer informatie hierover vind je op onze website: www.deparade.nl