Business Art Service | Kunst.nl: Lead Qualifier

Business Art Service | Kunst.nl in Utrecht zoekt een Lead Qualifier voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenBusiness Art Service is al ruim 30 jaar de marktleider in het verhuren en verkopen van kunst aan bedrijven in Nederland en België. Het bedrijf is in beweging en heeft het afgelopen jaar grote stappen gezet ten aanzien van de dienstverlening en marketing. We zijn heel trots op onze collectie, die ons toegang biedt tot 40.000 bijzondere werken – variërend van schilderijen, fotografie tot sculpturen.

Onderzoek toont aan dat kunst in bedrijven werknemers inspireert tot beter functioneren. We proberen zelf dan ook een inspirerende omgeving voor onze werknemers te creëren. Want een goed gevoel op het werk en een gelukkige werknemer is een aspect waar we graag op inzetten. Laat je onderweg naar het koffiezetapparaat inspireren door de expositieruimte, waar de kunst meerdere keren per week verwisseld wordt.

Ter ondersteuning van onze teams van Sales en Marketing zijn wij op zoek naar een

Lead Qualifier

16 uur per week

Wat ga je doen?

 • Leads benaderen
  Sommige bedrijven hebben al interesse getoond door onze website te bezoeken of door zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je gaat met ze in gesprek om te ontdekken wat hun behoefte is en in hoeverre dit aansluit op wat wij met onze kunst te bieden hebben. Met jouw affiniteit voor kunst maak je ze enthousiast over kunst op kantoor. Je zult hier veel leuke gesprekken over voeren. Als je uiteindelijk een afspraak met een Art Consultant kunt plannen, dan is het gesprek écht geslaagd.
 • Onderzoek doen naar de markt
  Je gaat leads verzamelen op basis van databestanden. Daarnaast houd je je bezig met het verrijken van deze data. Verder denk je mee over manieren om potentiële klanten te vinden en hoe je deze het beste kunt benaderen. Je werkt nauw samen met de teams van Marketing en Sales.
 • Verder:
  Je werkt 16 uur per week, waarvan gemiddeld 50% thuis. De werktijden zijn flexibel, maar wel tijdens kantooruren.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met kunst, interieur of inrichting
 • Je wordt enthousiast om hierover met mensen in gesprek te gaan en bent niet bang om te bellen
 • Je hebt aantoonbare ervaring met telefonisch klantcontact – je weet precies wanneer je welke vragen moet stellen
 • Je bent nauwkeurig – dit is nodig voor het lezen en verwerken van informatie over potentiële klanten
 • Je bent onderzoekend – je wil graag de markt ontdekken
 • Je bent proactief – je komt met ideeën hoe je beter klanten kunt vinden en benaderen
 • Je woont in Utrecht of maximaal 25 km hier vandaan

Wat biedt Business Art Service jou?
Een uitdagende salesfunctie bij een dynamische organisatie. Een vast salaris van 2.100 EUR op voltijdse basis met een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast een bijpassend voorwaardenpakket bestaande uit o.a. laptop, mobiele telefoon en een uitstekende pensioenvoorziening.

Onze sterkte is onze flexibiliteit. Omdat we een klein bedrijf zijn van ongeveer 20 werknemers, hebben we de ruimte om je rol en de werkomstandigheden op jou af te stemmen.

Kom je bij ons werken? Dan zorgen we dat je je snel bij ons thuis voelt en kennis maakt met onze cultuur, werksfeer en ons product. Zo plannen we kennismakingsgesprekken met collega’s in en mag je bijvoorbeeld mee met een kunstinrichter om te zien hoe de kunst uiteindelijk in de kantoren komt te hangen.

Iets voor jou? Stuur dan een mail met je cv en motivatiebrief naar hr@businessartservice.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.